2v0-621 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest 2v0-621 QAs exam! Get yourself well prepared for the VCP6-DCV Newest 2v0-621 pdf VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 2v0-621 exam questions. With We latest 2v0-621 dumps, you’ll pass the VCP6-DCV Mar 31,2022 Newest 2v0-621 vce dumps VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 2v0-621 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 2v0-621 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 2v0-621 dumps.We have sample questions for 2v0-621 free dumps. You can download and check the real questions of updated 2v0-621 dumps.

Question 1:

Which two statements are correct regarding vSphere cerafcates? (Choose two.)

A. ESXi host upgrades do not preserve the SSL cerafcate and reissue one from the VMware Cerafcate Authority (VMCA).

B. ESXi host upgrades preserve the exisang SSL cerafcate.

C. ESXi hosts have assigned SSL cerafcates from the VMware Cerafcate Authority (VMCA) during install.

D. ESXi hosts have self-signed SSL cerafcates by default.

Correct Answer: BC


Question 2:

Which statement is true for the Path Selecaon Plug-In VMW_PSP_MRU?

A. VMW_PSP_MRU is default for a majority of acave-acave and acave-passive arrays.

B. VMW_PSP_MRU will remain on the selected path even if the state were to change.

C. VMW_PSP_MRU is recommended for Virtual SAN.

D. VMW_PSP_MRU will have no preferred path setng for the Plug-In.

Correct Answer: D


Question 3:

Refer to the Exhibit.

An administrator has confgured a vSphere 6.x DRS cluster as shown in the Exhibit. Based on the exhibit, which statement is true?

A. A virtual machine can be powered on in the Test Resource Pool with a 6 GB Memory Reservaaon.

B. A virtual machine can be powered on in the Dev Resource Pool with a 8 GB Memory Reservaaon.

C. A virtual machine from both the Test Resource Pool and the Dev Resource Pool can be powered on with a 4 GB Memory Reservaaon.

D. No more virtual machines can be powered on due to insufcient resources.

Correct Answer: A


Question 4:

Which keystore would a vSphere Replicaaon administrator use to manually add an addiaonal Cerafcate Authority cerafcate?

A. hms-truststore.jks

B. hms-keystore.jks

C. cerafcates.ks

D. cacerts.ks

Correct Answer: A


Question 5:

An administrator creates a custom ESXi frewall rule using an XML fle, however the rules do not appear in the vSphere Web Client. Which acaon should the administrator take to correct the problem?

A. Load the new rules using esxcli network frewall reload.

B. Load the new rules using esxcli network frewall refresh.

C. Verify the entries in the XML fle and then reboot the ESXi host.

D. Remove the ESXi host from the inventory and add it back.

Correct Answer: B


Question 6:

What is the name of the command line uality that checks for VMFS5 metadata corrupaon?

A. vmkfstools –check

B. voma

C. vmfsanalyzer

D. esxcli vmfs check

Correct Answer: B


Question 7:

What is the name of the High Availability agent log?

A. fdm.log

B. ha.log

C. vpxa.log

D. aam.log

Correct Answer: A


Question 8:

An administrator wants to set a non-default isolaaon address of 192.168.1.2 for High Availability. Which advanced setng would accomplish this task?

A. Das.isolaaonaddress0=192.168.1.2

B. Das.useisolaaonaddress0=192.168.1.2

C. Das.defaulasolaaonaddress0=192.168.1.2

D. Das.haisolaaonaddress0=192.168.1.2

Correct Answer: A


Question 9:

In a vSphere High Availability cluster, what is the VM Monitoring I/O stats interval default value?

A. 60 seconds

B. 90 seconds

C. 120 seconds

D. 180 seconds

Correct Answer: C


Question 10:

Refer to the Exhibit.

An administrator manages a High Availability (HA)/Distributed Resource Scheduler (DRS)-enabled cluster and has confgured the afnity rule shown in the Exhibit. Which two statements best describe the confguraaon shown in the exhibit? (Choose two.)

A. HA will not failover Markeang to ESXi hosts that are not in the Host Group.

B. HA will failover Markeang to ESXi hosts that are not in the Host group.

C. DRS will atempt to keep Markeang on the ESXi host 10.21.38.106.

D. DRS will not atempt to keep Markeang on the ESXi host 10.21.28.106.

Correct Answer: BD


Question 11:

An administrator is confguring an idenaty source for Single Sign-On. The administrator will use the machine that Single Sign-On is running on, but does not want all users on the machine to be visible to SSO. Which Idenaty Source meets this requirement?

A. Acave Directory (Integrated Windows Authenacaaon)

B. Acave Directory as an LDAP Service

C. OpenLDAP

D. LocalOS

Correct Answer: A


Tagged: Tags