Easily Pass 250-430 Exam with Latest 250-430 Study Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your May 17,2022 Hotest 250-430 vce dumps exam! Get yourself well prepared for the Symantec Certified Specialist Latest 250-430 pdf Administration of Blue Coat ProxySG 6.6 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 250-430 pdf. With We latest 250-430 vce, you’ll pass the Symantec Certified Specialist Latest 250-430 pdf Administration of Blue Coat ProxySG 6.6 exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 250-430 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 250-430 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 250-430 dumps.Free sample questions of 250-430 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real 250-430 dumps.

Question 1:

On the ProxySG, can more than one authentication realm be active at any given time?

A. No

B. Yes

C. Only in explicit mode

D. Only in transparent mode

Correct Answer: B


Question 2:

In which type of physical deployment does a ProxySG have potential visibility to all traffic through the use of a device such as a WCCP-capable router or a Layer 4 switch?

A. Transparent

B. None of these answers

C. Explicit

D. Virtually Inline

Correct Answer: D


Question 3:

How does the Management Console perform commands on the ProxySG?

A. None of these answers

B. By using proprietary APIs to perform function calls on the ProxySG

C. By using Content Policy Language to control the ProxySG

D. By generating the appropriate CLI commands and executing them

Correct Answer: D


Question 4:

A newly-shipped physical ProxySG contains what type of license?

A. Trial

B. Demo

C. Permanent

D. Provisional

Correct Answer: A

Reference: https://origin-symwisedownload.symantec.com/resources/webguides/proxysg/6.2/acceleration_webguide/Content/02Tasks/Maintenance/view_license_information_ta.htm


Question 5:

When the ProxySG uses a virtual URL for user authentication, what must the virtual URL point to?

A. The IP address of the origin content server

B. A hostname that the user agent can DNS-resolve to an IP address

C. None of these answers

D. The IP address of the ProxySG

Correct Answer: D

Reference: https://support.symantec.com/en_US/article.TECH243088.html


Question 6:

Why is Kerberos performance better than NTLM?

A. It uses less encryption

B. None of these answers

C. Only two round trips are required between the browser and an authentication server

D. It works with later versions of Microsoft Windows

Correct Answer: B

Reference: https://origin-symwisedownload.symantec.com/resources/webguides/proxysg/certification/authentication_webguide/Content/Topics/Authentication/Concepts/IWA_auth_protocols_co.htm


Question 7:

Where is the WebFilter database stored? (Choose two.)

A. On clients\’ mobile devices

B. On a properly licensed ProxySG

C. At several data centers around the world

D. At third-party data centers

Correct Answer: BC


Question 8:

Which of the following is not a VPM trigger object?

A. Time

B. Source

C. Destination

D. Service

E. Action

Correct Answer: E


Question 9:

SGOS is based on which other operating system?

A. Unix

B. VxWorks

C. pSOS

D. None of these answers

E. Windows

Correct Answer: A


Question 10:

What client-side technology does the Management Console use?

A. Ajax

B. HTML5

C. Flash

D. Java applets

Correct Answer: D


Question 11:

When uploading access logs, which type of upload uses the least disk space on the ProxySG?

A. Continuous

B. Periodic

C. Weekly

D. Intermittent

Correct Answer: A


Question 12:

A local database can be used as an alternative of what?

A. The ProxySG does not support local databases

B. Either an on-box or off-box database

C. An off-box WebFilter database only

D. An on-box database only

Correct Answer: B


Question 13:

What does the SSL Proxy do by default?

A. Blocks encrypted traffic

B. Scans traffic for malware

C. Tunnels all HTTPS traffic

D. Intercepts all HTTPS traffic

Correct Answer: C

Reference: https://wikileaks.org/spyfiles/files/0/219_BLUECOAT-SGOS_5.3.x_SSL_Proxy_Reference_Guide.pdf


Question 14:

Why is authentication using Basic credentials typically used over HTTPS?

A. Username and password are base-64 encoded

B. No session identifier is required

C. No cookies are required

D. No other credentials are compatible with HTTPS

Correct Answer: A


Question 15:

Of the methods that the ProxySG uses to detect file type, which one is usually the most accurate?

A. Checking the HTTP content type (or MIME type)

B. Performing an anti-virus scan

C. Detecting apparent data type

D. Checking the file extension

Correct Answer: A


Tagged: Tags