Free Download the Most Update A00-250 Brain Dumps

Don’t worry about how to get yourself well prepared your SAS Institute Systems Certification Apr 11,2022 Hotest A00-250 QAs exam! We will work you out of your SAS Institute Systems Certification Newest A00-250 QAs exam with the latest updated SAS Platform Administration for SAS9 A00-250 pdf . We provides the latest real SAS Institute Systems Certification A00-250 exam questions, covering every aspect of Hotest A00-250 pdf exam curriculum.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest A00-250 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the A00-250 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our A00-250 dumps.If you need to check sample questions of the A00-250 free dumps, go through the Q and As from A00-250 dumps below.

Question 1:

Select the method for updating table metadata that provides for the most control over updating features and can be run in batch.

A. Update Metadata option in Data Library Manager in SAS Management Console.

B. Update Library Metadata task in SAS Enterprise Guide.

C. Update Metadata option in SAS Data Integration Studio.

D. METALIB procedure using SAS code.

Correct Answer: D


Question 2:

A host is using an LDAP provider as a back-end authentication mechanism. For this setup, how does the SAS server view the authentication?

A. integrated authentication

B. back-end authentication

C. internal authentication

D. host authentication

Correct Answer: D


Question 3:

Which statement is a disadvantage of pre-assigned libraries?

A. The server does not become available to the user until all pre-assigned libraries have been assigned.

B. Pre-assigned libraries must be identical across all SAS client applications.

C. Pre-assigned libraries must be assigned using the autoexec file.

D. The administrator cannot control which engine is used to access data in a pre-assigned library.

Correct Answer: B


Question 4:

Given the following authorization setup:

-Mary is a direct member of DeptA and DeptB

Library Sales2 has an ACT denial for DeptA.

Library Sales2 has an explicit grant for DeptB. Which statement is true?

A.

Mary can see Library Sales2.

B.

Mary cannot see Library Sales2.

C.

Mary can see Library Sales2 for data associated withDeptB only.

D.

Mary can see Library Sales2 for data flagged as PUBLIC only.

Correct Answer: A


Question 5:

Which statement regarding precedence principles for authorization is FALSE?

A. Settings on an item have priority over settings on the item\’s parent.

B. If identity precedence and the type of setting do not resolve a conflict, the outcome is a denial.

C. Explicit settings have priority over ACT settings.

D. A direct member of multiple groups cannot have conflicting settings.

Correct Answer: D


Question 6:

A platform administrator needs to register OLAP cubes. What permission levels are required for this task?

A. CM for the target folder andWMMfor the OLAP schema.

B. WM for the OLAP schema and RMLE for the target folder.

C. WM for the target folder and WMM for the OLAP schema.

D. WM for the OLAP schema and WMM for the target folder.

Correct Answer: D


Question 7:

Which permissions are found on all metadata item types?

A. RM WM RMM RW Administer

B. RM WM RW Administer

C. RM WM Administer

D. RM WM

Correct Answer: D


Question 8:

A platform administrator needs to associate a library with an application server.

What permission level on the application server will the platform administrator need for this task?

A. CM

B. RMLE

C. WM

D. WMM

Correct Answer: C


Question 9:

A platform administrator wants to provide SAS Administrators and service identities with exclusive read access to metadata. Which permission levels should the platform administrator assign?

A. RM for PUBLIC, SAS Administrators, and SAS System Services

B. RM and R for PUBLIC, SAS Administrators, and SAS System Services

C. RM for PUBLIC, and R for SAS Administrators and SAS System Services

D. R for PUBLIC, and RM for SAS Administrators and SAS System Services

Correct Answer: A


Question 10:

An identity hierarchy specifies a list of identities and the order of precedence of those identities. Which listing of identities is ranked from highest priority to lowest priority?

A. User, direct group, indirect group, SASUSERS, PUBLIC

B. User, SASUSERS, PUBLIC,directgroup, indirect group

C. SASUSERS, PUBLIC, User, direct group, indirect group

D. direct group, indirect group, User, PUBLIC, SASUSERS

Correct Answer: A


Question 11:

A platform administrator wants to physically segregate the physical storage for metadata in a single environment. What should the platform administrator create?

A. additional foundation repositories

B. additional custom repositories

C. additional project repositories

D. additional repository libraries

Correct Answer: B


Question 12:

If a server or spawner is failing to start, what would be the most appropriate first step in troubleshooting the cause of the failure?

A. Run the SAS Deployment Manager to reconfigure the servers.

B. Modify the SAS Server configuration files.

C. Copy the command line used to invoke the server and issue it directly in the operating system, noting any errors or information generated.

D. Use SAS Management Console to modify the server\’s configuration.

Correct Answer: C


Question 13:

Metadata repositories are a collection of files in a physical folder. In what format are the files stored?

A. SAS data sets

B. SAS metadata sets

C. XML

D. SGML

Correct Answer: A


Question 14:

By default, the SASMeta application server context:

A. can only be accessed by unrestricted users.

B. is a backup for theSASApp application server context.

C. only holds the metadata server definition.

D. holds the metadata server definition and a definition for a workspace server and DATA step batch server used for administrative functions.

Correct Answer: D


Question 15:

Which role is not pre-defined?

A. Enterprise Guide: Unrestricted

B. Enterprise Guide: Advanced

C. Enterprise Guide: Programming

D. Enterprise Guide: OLAP

Correct Answer: A


Tagged: Tags