Free Providing 1Z0-1028 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest 1Z0-1028 free download exam! Get yourself well prepared for the Oracle Cloud Latest 1Z0-1028 vce Oracle Planning Central Cloud Service 2018 Implementation Essentials exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1Z0-1028 actual tests. With We latest 1Z0-1028 vce, you’ll pass the Oracle Cloud Jun 26,2022 Newest 1Z0-1028 QAs Oracle Planning Central Cloud Service 2018 Implementation Essentials exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-1028 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-1028 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-1028 dumps.1Z0-1028 free dumps are questions from the latest full 1Z0-1028 dumps. Check 1Z0-1028 free questions to get a better understanding of 1Z0-1028 exams.

Question 1:

The structure of the Plan Summary Layout is a predefined __________.

A. Material Plan view

B. Set of Exceptions

C. Supply Demand Workbench

D. Set of Infotiles

E. Group of Reports

Correct Answer: D


Question 2:

Your client wants to utilize product categories on sourcing rules. They have created a new category for this and populated the items for it.

Where do they set up the category planning uses when evaluating sourcing rules?

A. Manage Planning Profile Options

B. Manage Plans

C. Manage Sourcing Rules

D. Manage Assignment Sets

E. Manage Planning Source Systems

Correct Answer: D


Question 3:

You have executed Planning Data Collection and want to confirm that data has successfully been collected. Identify the three data combinations that can be viewed using the Maintain Supply Network Model Page. (Choose three.)

A. Customer Location and Carriers

B. Safety Stock and Subinventories

C. Sales Channel and Demand Class

D. Calendar and Master Organization

E. Supplier Site and Service Level

Correct Answer: BCE


Question 4:

You have run a plan for your organization and there were sales orders that have been set up for drop shipment that you cannot see in the plan.

Which two options explain why the sales orders cannot be seen in the plan? (Choose two.)

A. Drop Ship Item Validation Org has not been set up.

B. Drop Ship Demand Class has not be set up.

C. Supplier not configured in Manage Planning Source Systems

D. Include drop ship demands and supplies flag has not been checked on your plan options.

E. Planning Profile \’Enable Planning for Drop Shipments\’ has not been set to \’Yes\’.

Correct Answer: BC


Question 5:

Which is the proper fulfillment strategy to plan for supply using the appropriate lead times required for processing material at a third party, based on the manufacturing work definition?

A. outside processing operations

B. expense destination transfers

C. contract manufacturing

D. back-to-back orders

E. drop shipments

Correct Answer: A

Reference: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:aja8e_MRdlUJ:https://cloudcustomerconnect.oracle.com/files/e034e398c1/r13-scm-sc-planning-nfs.pdf andcd=3andhl=enandct=clnkandgl=pkandclient=opera (page 23)


Question 6:

Your client has reviewed all of the current graphs available for the plans, but cannot find one that shows them exactly what they want for the Days of Supply. How can this key performance indicator be added?

A. Go to Configure Planning Analytics > Actions > Manage Tables, Graphs, and Analysis Sets, and edit the current \’Days of Supply\’ graph to meet the client needs.

B. Go to Configure Planning Analytics > Actions > Manage Tables, Graphs, and Analysis Sets, and add a new graph with the requested data.

C. Open the plan and go to Actions > Manage Tables, Graphs, and Analysis Sets, and edit the current \’Days of Supply\’ graph to meet the client needs.

D. It is not possible to add new or change the current graphs.

E. Open the plan and go to Actions > Manage Tables, Graphs, and Analysis Sets, and add a new graph with the requested data.

Correct Answer: E

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-management/r13-update17d/fausp/scm-cloud-using-supply-planning.pdf


Question 7:

Which four actions does Demand Management enable you to do? (Choose four.)

A. Run an unlimited number of forecast simulations to see impacts of changes in the price, running a marketing campaign, shift in weather, demand upside request, and so on.

B. Simulate changes to the dependent options forecast for build to stock items.

C. Perform side-by-side analysis on a multiple number of scenarios, and see the impact on operational and financial objectives.

D. Simulate how changes to forecasting models and parameters have an immediate impact on the statistical forecast.

E. Simulate the impact of introducing new products in particular geographic areas.

Correct Answer: ADE

Reference: https://www.google.com/url?sa=tandrct=jandq=andesrc=sandsource=webandcd=2andcad=rjaanduact=8andved=2ahUKEwi_xLb4kqTdAhXKxYUKHdP0CwEQFjABegQICRACandurl=https://cloudcustomerconnect.oracle.com/files% 2Fe034e398c1/r13-scm-sc-planning-nfs.pdfandusg=AOvVaw2JRp8Ackai1IdYUaILkavy (page 10)


Question 8:

Which three options represent predefined hierarchies in Planning Central? (Choose three.)

A. Business unit

B. Demand Class

C. Resource

D. Exception Type

E. Pricing

F. Sales Channel

Correct Answer: ABC


Question 9:

Your client wants to exclude all of the inventory from the \’Reject\’ subinventory from only one of their supply plans. What action must be taken to meet this requirement?

A. Manage Plans > Search and select supply plans > \’Organizations and Schedules\’ tab > \’Organizations\’ > \’Subinventory Netting\’ > Deselect \’Reject\’ subinventory for each organization

B. Manage Subinventories > Search and select subinventory > Deselect \’Nettable\’

C. It is not possible to exclude one subinventory from a particular supply plan.

D. Manage Plans > Search and select supply plans > \’Organizations and Schedules\’ tab > \’Supply Schedules\’ > \’Subinventory Netting\’ > Deselect \’Reject\’ subinventory for each organization

E. Manage Subinventories > Choose a material status in which \’Nettable\’ is unchecked

Correct Answer: A


Question 10:

During a client implementation, it is determined that an external forecast will need to be imported into Planning Central for use as a Demand Schedule in a Supply Plan.

What three steps must be executed to enable the successful load of the External Forecast file? (Choose three.)

A. CSV file must be generated.

B. Collect Planning Data Process must be run from Planning.

C. Collect Legacy Data Process must be run from Planning.

D. Load Interface File for Import Process must be run.

E. Flat File must be zipped.

Correct Answer: ACD


Question 11:

You are viewing a drop shipment plan for your organization and you want to know which customer the purchase order will be shipped to. Where can you see that?

A. You need to first drill down to the sales order from the supply-demand link, then open the sales order to get the customer.

B. It is visible in the drop ship analytics.

C. It is not viewable at this time.

D. You can see the customer on the supply in Supplies and Demand.

E. You can see the supplier on the sales order, but not vice-versa.

Correct Answer: A


Question 12:

How can you deliver a forecast for drop shipments?

A. It cannot be done at this time.

B. Generate manually using Planning Analytics

C. Excel upload using File Based Data Import Process

D. Create based on the supplier performance for drop shipment collection

E. Create based on the drop shipment or booking history; the ship from will be the drop ship validation organization

Correct Answer: E

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-management/r13-update18a/faupc/manage-supply-network-model.html#FAUPC2085579


Question 13:

Which four types of supplies can be reserved to a sales order in the inventory? (Choose four.)

A. Work orders

B. On-hand inventory

C. Purchase requisitions

D. Purchase orders

E. Transfer orders

F. Planned Orders

Correct Answer: ABDE

Reference: https://docs.oracle.com/cloud/r13_update17c/scmcs_gs/FAUPC/FAUPC2137548.htm#FAUPC2137548


Question 14:

In order for Supply and Demand Plans to run successfully, which three Configure Planning Analytic tasks must be completed? (Choose three.)

A. Set up Levels and Attributes

B. Set up Measure Catalogs

C. Run the Configure Dimension Catalog process

D. Set up Default Catalogs

E. Set up Dimension Catalogs

F. Set up Hierarchy Attributes

Correct Answer: ABE

Reference: https://docs.oracle.com/cloud/farel12/scmcs_gs/FAUPC/FAUPC2137483.htm#FAUPC2137483


Question 15:

Your customer wants to be able to manually change the input values in purchase orders and transfer orders for the suggested plan recommendations. Which two recommendations are released by supply chain planning to Oracle Supply Chain Orchestration Cloud? (Choose two.)

A. Schedule planned orders for make, buy, and transfer of supplies

B. New planned orders for make, buy, and transfer of supplies

C. Reschedules of existing make, buy, and transfer supplies

D. Reschedules of sales orders, make, and buy

Correct Answer: BC


Tagged: Tags