Free Sharing Updated 1D0-520 VCE and PDF Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest 1D0-520 study guide exam! Get yourself well prepared for the CIW Other Certification May 20,2022 Newest 1D0-520 pdf CIW v5 Site Designer exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1D0-520 dumps. With We latest 1D0-520 exam questions, you’ll pass the CIW Other Certification Newest 1D0-520 exam questions CIW v5 Site Designer exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1D0-520 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1D0-520 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1D0-520 dumps.Do you what to see some samples before 1D0-520 exam? Check the following 1D0-520 free dumps or download 1D0-520 dumps here.

Question 1:

Both versions of GIF files support small file size, lossless compression and transparency. Which of the two GIF versions also supports animation and interlacing?

A. 87a

B. 87b

C. 89a

D. 89b

Correct Answer: C


Question 2:

What is another name for the staging server?

A. Live server

B. Production server

C. Redundant server

D. Development server

Correct Answer: D


Question 3:

The role of the project manager is to:

A. develop Web sites and manage Web site resources.

B. create the blueprint for the site and plan the navigation.

C. evaluate available resources and create specifications.

D. create Flash animations and user interfaces for Web applications.

Correct Answer: C


Question 4:

Egon is a member of a site development team hired by a skydiving center to establish a Web presence. Of the following specifications, which would best indicate the accessibility, interactivity and search features that Egon recommends?

A. Design specification

B. Content specification

C. Architecture specification

D. Functionality specification

Correct Answer: D


Question 5:

You have included a check box on a registration Web page that users accessing your site can select to receive periodic bulk e-mail from your company. What must you include in your bulk e-mail messages to your subscribers?

A. An opt-out option to discontinue receiving the messages

B. An opt-in option to receive similar messages from related companies

C. A section in which recipients can provide feedback about the company

D. Coupons for product specials that can be printed and redeemed on future purchases

Correct Answer: A


Question 6:

Which of the following strategies is best for implementing bulk e-mailing to customers?

A. Buy an e-mail list from a vendor that sells a similar product.

B. Give customers the option to receive or to stop receiving bulk e-mail.

C. Send e-mail messages to all customer e-mail addresses collected at the time of purchase.

D. Generate a list of e-mail addresses from a directory listing of people who work in the same field as your company.

Correct Answer: B


Question 7:

Which of the following is a benefit of imported style sheets?

A. Imported style sheets override embedded styles.

B. Imported style sheets work with all older browsers.

C. Multiple style sheets can be applied using one style declaration.

D. Imported style sheets are the only way to override the default style of a browser.

Correct Answer: C


Question 8:

You are designing a medical research site. The content will include medical terminology. When is it acceptable to use industry jargon?

A. When a casual tone is appropriate

B. When the audience will understand the terms

C. When the Web designer understands the jargon

D. When you want to demonstrate the superiority of your site

Correct Answer: B


Question 9:

What is the primary purpose of navigational elements within a Web site?

A. To organize a list of hyperlinks

B. To make it easy for users to visit other sites

C. To enable user movement throughout the site

D. To make it easy for users to reach the home page

Correct Answer: C


Question 10:

You are using a style sheet.

Which of the following examples of code are best suited for cross-platform design?

A. font-family: bold, italics;

B. font-family=monotype, courier

C. font-family: Impact, Verdana, Geneva;

D. font-family: Helvetica, Arial, sans-serif;

Correct Answer: D


Question 11:

In order to create two simultaneous moving objects, you would need at least:

A. one layer, one timeline and four keyframes.

B. one layer, two timelines and two keyframes.

C. two layers, one timeline and two keyframes.

D. two layers, one timeline and four keyframes.

Correct Answer: D


Question 12:

Tomas wants to resize the same vector image on different pages of his Web site. Which Web graphics format would be ideal for this?

A. SVG

B. JPEG

C. GIF 87a

D. GIF 89a

Correct Answer: A


Question 13:

SVG files can be defined as:

A. a bitmap photo format.

B. a cross-platform image-rendering plug-in.

C. a proprietary plug-in for displaying Flash files.

D. a way to describe two-dimensional graphics in XML.

Correct Answer: D


Question 14:

Which of the following plug-ins would be used to view paper-based documents that cannot be easily re-created using XHTML?

A. Microsoft Fax Viewer

B. Word processor applications

C. Scalable Vector Graphics (SVG)

D. Portable Document Format (PDF)

Correct Answer: D


Question 15:

George is developing an intranet site for his company.

How can he establish consistency for the structure and layout of all the pages, but leave decisions about the content of each page to the individual departments?

A. Use style guides.

B. Use inline frames.

C. Create a site map.

D. Create a site template.

Correct Answer: D


Tagged: Tags