Free Sharing Updated cwna-106 VCE and PDF Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest cwna-106 practice exam! Get yourself well prepared for the CWNA Apr 10,2022 Latest cwna-106 study guide Certified Wireless Network Administrator exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update cwna-106 real exam questions. With We latest cwna-106 practice tests, you’ll pass the CWNA Hotest cwna-106 practice Certified Wireless Network Administrator exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest cwna-106 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the cwna-106 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our cwna-106 dumps.These questions are from cwna-106 free dumps. All questions in cwna-106 dumps are from the latest cwna-106 real exams.

Question 1:

When using an RF splitter to connect one transceiver to sector antennas loss is incurred. What is this loss called?

A. Conversion loss

B. Through loss

C. Active loss

D. Intentional loss

Correct Answer: B


Question 2:

XYZ Corporation is experiencing connectivity problems with their existing building-to- building bridge link. A concrete wall on the roof of one building is partially blocking the Fresnel Zone, and the connection is dropping many frames. The administrator moves the antenna to an area not obstructed by the concrete wall and then realizes the RF cable cannot reach the new location.

If an extension cable is added to move the antenna, what are the likely results?

A. The data throughput rate will increase because VSWR will decrease.

B. The Equivalent Isotropically Radiated Power (EIRP) will decrease.

C. The antenna\’s azimuth beamwidth will decrease.

D. The size of the Fresnel zone will increase.

E. The likelihood of a direct lightning strike will increase.

Correct Answer: B


Question 3:

As a consultant, you\’ve been hired by XYZ Company to provide recommendations about client device selection, operation, and interoperability. What information should be considered to help them choose the right WLAN client devices?

A. 802.11n OFDM is more susceptible to high-power, narrowband interference than 802.11a OFDM

B. In order toearn Wi-Fi Alliance certification, 802.11n clients stations are required to support both 2.4 and 5 GHz frequencies

C. 802.11ac devices support the features of the VHT PHY only in the 5 GHz frequency band.

D. 802.11ac is not backwardly compatible with 802.11n or 802.11a.

Correct Answer: C


Question 4:

As a station moves away from the access point to which it is associated, it changes its data rate from 600 Mbps to 540 Mbps and then to 450 Mbps.

What IEEE 802.11 term or phase is used to describe this functionality?

A. Dynamic Rate Switching

B. Multirate Control

C. Modulation and Coding Selection

D. Rate Set Selectivity

Correct Answer: A


Question 5:

What factors influence the distance that an RF signal can be effectively received? (Choose 3)

A. Transmitting station\’s power source

B. Receiving station\’s radio sensitivity

C. Free Space Path Loss

D. MAC layer encryption

E. Transmitting station\’soutput power

F. Temperature in the Fresnel zone

Correct Answer: BCE


Question 6:

What factors will have the most significant impact on the amount of wireless bandwidth available to each station within a BSS? (Choose 2)

A. The number of clientstations associated to the BSS

B. The power management settings in theaccess point\’s beacons

C. The presence of co-located (10m away) access points on non-overlapping channels

D. The data rates at which nearby client stations are transmitting and receiving data

E. The layer 3 protocol used by each station to transmit data over the wireless link

Correct Answer: AD


Question 7:

What WLAN system feature is required to produce a scenario with the following configuration on a single access point? (Choose 2)

1.

SSID = Guest / BSSID = AA:AA:AA:AA:AA:AA /

2.

SSID = Corporate / BSSID = BB:BB:BB:BB:BB:BB /

3.

SSID = Corporate / BSSID = BB:BB:BB:BB:BB:BB /

VLAN = 22 / Subnet = 192.168.22.0 / RF Channel = 6

VLAN = 33 / Subnet = 192.168.33.0 / RF Channel = 6 /User Type A

VLAN = 44 / Subnet = 192.168.44.0 / RF Channel = 6 / User Type B

A. Multiple WLAN Profiles

B. Call Admission Control

C. Virtual Cell with SCA

D. Access Categories

E. User-based authentication

F. Dual-radio AP hardware

G. Integrated DHCP server

Correct Answer: AE


Question 8:

As an RF wave propagates through space, the wave front experiences natural expansion that reduces its signal strength in an area.What term describes the rate at which this expansion happens?

A. MU-MIMO

B. Inverse square law

C. Fresnel zone thinning

D. Ohm\’s law

Correct Answer: B


Question 9:

What is an advantage of using WPA2-Personal instead of WEP-128 as a security solution for 802.11 networks?

A. WPA2-Personal uses 802.1X/EAP for authentication, and WEP-128 uses preshared keys.

B. WPA2-Personal is basedon IEEE 802.11 industry standards, but WEP is not.

C. WPA2-Personal uses CCMP for encryption, and WEP-128 uses TKIP for encryption.

D. WPA2-Personal usesdynamic encryption keys, and WEP-128 uses static keys.

Correct Answer: D


Question 10:

What problems may occur when there are hidden nodes in the BSS?

A. Increase in downlink (transmitted by AP) frame retries.

B. High retransmission count for a subset of client stations.

C. Use of frame fragmentation with fragment bursts.

D. Excessive use of null data frames.

E. Duration values vary widely in each data frame.

Correct Answer: B


Question 11:

The IEEE 802.11a/n/ac physical layer technologies utilize the 5 GHz frequency band. What is true ofthe channels in this frequency spectrum?

A. 14 channels are available worldwide.

B. 11 channels are available worldwide.

C. Regulatory domains worldwide require DFS and TPC in all these channels.

D. DFS may be required in some regulatory domains on somechannels.

E. 802.11 channels areseparated by 5 Mhz

Correct Answer: D


Question 12:

What facts are true regarding controllers and APs in a Split MAC architecture? (Choose 2)

A. An IP tunnel is established between the AP and controller for AP management and control functions.

B. Using centralized data forwarding, APs never tag Ethernet frames with VLAN identifiers or 802.1p CoS.

C. With 802.1X/EAP security, the AP acts as the supplicant and the controller acts as the authenticator.

D. Management and data frame types must be processed locally by the AP, while control frame types must be sent to the controller.

E. In a distributed data forwarding model, the AP handles frame encryption and decryption.

Correct Answer: AE


Question 13:

The OSI model is a 7-layer model forunderstanding the functions of a communication system. What OSI sublayers are specifically addressed by the IEEE 802.11-2012 standard? (Choose 2)

A. Network

B. PPDU

C. PLCP

D. MAC

E. IP

F. Transport

Correct Answer: CD


Question 14:

The center frequency of channel 1 in the 2.4 GHz band is 2.412 GHz (2412 MHz).

What is the center frequency of channel 4?

A. 2.413 GHz

B. 2.417 GHz

C. 2.422 GHz

D. 2.427 GHz

E. 2.437 GHz

Correct Answer: D


Question 15:

Which one of the following frequency ranges is not specified for use by IEEE 802.11 radios as of 802.11-2012?

A. 600-630 MHz

B. 2.4000-2.4835 MHz

C. 5.725-5.874 GHz

D. 5.15-5.25 GHz

Correct Answer: A


Tagged: Tags