Free Sharing Updated NSE8_810 VCE and PDF Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest NSE8_810 exam questions exam! Get yourself well prepared for the Fortinet Network Security Expert Jul 03,2022 Hotest NSE8_810 study guide Fortinet Network Security Expert 8 Written Exam (810) exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update NSE8_810 vce. With We latest NSE8_810 dumps, you’ll pass the Fortinet Network Security Expert Hotest NSE8_810 vce dumps Fortinet Network Security Expert 8 Written Exam (810) exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest NSE8_810 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the NSE8_810 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our NSE8_810 dumps.If you need to check sample questions of the NSE8_810 free dumps, go through the Q and As from NSE8_810 dumps below.

Question 1:

CORRECT TEXT In a FortiGate 5000 series, two FortiControllers are working as an SLBC cluster in a-p mode. The configuration shown below is applied. config load-balance session-setup set tcp-ingress enable end When statement is true on how new TCP sessions are handled by the Distributor Processor (DP).

A. The new session added the DP session table is automatically deleted, if the traffic is denied by the processing worker.

B. No new session is added is the DP session table until the processing worker accepts the traffic.

C. A new session added m the DP session table remains in the table remain in the traffic is denied by the procession worker.

D. A new session added in the OP session table remains is the table only if traffic is traffic is accepted by the processing worker.

Correct Answer: C


Question 2:

You have a customer with a SCADA environmental control devices that is trigged a false- positive OPS alert whenever the device\’s Web GUI is accessed. You cannot seem to create a functional custom IPS filter expert this behavior, and it appears that the device is so old that it does HTTPS support. You need to prevent the false posited IPS alert occurring.

In this scenario, which two actions would accomplish this task? (Choose two.)

A. Create a very granular firewall for that device\’s IP address which does not perform IPS scanning.

B. Reconfigure the FortiGate to operate in proxy-based inspection mode instead of flow- based.

C. Create a URL filter with the exempt action for that device\’s IP address.

D. Change the relevant firewall policies to use SSL certificate-inspection instead of SSL deep-inspection.

Correct Answer: AD


Question 3:

You want to access the JSON API on FortiManager to retrieve information on an object.

In this scenario, which two methods will satisfy the requirement? (Choose two.)

A. Make a call with the Web browser on your workstation.

B. Make a call with the SoapUl API tool on your workstation.

C. Download the WSDL file from FortiManager administration GUI.

D. Make a call with the curl utility on your workstation

Correct Answer: CD


Question 4:

Exhibit

The exhibit shows a topology where a FortiGate is two VDOMS, root and vd-vlasn. The root VDCM provides SSL-VPN access, where the users authenticated by a FortiAuthenticatator. The vd-lan VDOM provids internal access to a Web

server. For the remote users to access the internal web server, there are a few requirements, which are shown below.

–At traffic must come from the SSI-VPN

–The vd-lan VDOM only allows authenticated traffic to the Web server.

— Users must only authenticate once, using the SSL-VPN portal.

— SSL-VPN uses RADIUS-based authentication.

referring to the exhibit, and the requirement describe above, which two statements are true?

(Choose two.)

A. vd-lan authentication messages from root using FSSO.

B. vd-lan connects to Fort authenticator as a regular FSSO client.

C. root is configured for FSSO while vd-lan is configuration for RSSO.

D. root sends “RADIUS Accounting Messages” to FortiAuthenticator.

Correct Answer: BD


Question 5:

You have a customer experiencing problem with a legacy L3L4 firewall device and IPV6 SIP VoIP traffic. They devices is dropping SIP packets, consequently, it process SIP voice calls. Which solution would solve the customer\’s problem?

A. Deploy a FortiVoice and enable IPv6 SIP.

B. Replace their legacy device with a FortiGate and configure it to extract information from the body of the IPv6 packet.

C. Deploy a FotiVoice and enable an IPv6 SIP session helper.

D. Replace their legacy device with a FortiGate and deploy a FortiVoice to extract information from the body of the IPv6 SIP packet

Correct Answer: D


Question 6:

Click the Exhibit button. Referring to the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)

A. The IPv4 traffic for nse8user is filtered using the DNS profile.

B. The IPv6 traffic for nse8user is filtered using the DNS profile.

C. The IPv4 policy is allowing security profile groups.

D. The Web traffic for nse8user is being filtered differently in IPv4 and IPv6.

Correct Answer: AD


Question 7:

Exhibit Click the Exhibit button. You have deployed several perimeter FortiGates with internal segmentation FortiGates behind them. All FortiGate devices are logging to FortiAnalyzer. When you search the logs in FortiAnalyzer for denied traffic, you see numerous log

messages, as shown in the exhibit, on your perimeter FortiGates only.

Which two actions would reduce the number of these log messages? (Choose two.)

A. Apply an application control profile lo the perimeter FortiGates that does not inspect DNS traffic to the outbound firewall policy.

B. Configure the internal ForbGates to communicate to ForpGuard using port 8888.

C. Disable DNS events logging horn ForirGate In the config log fortianalyser filter section.

D. Remove DNS signature* <rom the IPS protte appfced to the outbound firewall policy.

Correct Answer: AD


Question 8:

Click the Exhibit button.

A FortiGate with the default configuration is deployed between two IP phones. FortiGate receives the INVITE request shown in the exhibit form Phone A (internal)to Phone B (external). Which two actions are taken by the FortiGate after the packet is received? (Choose two.)

A. A pinhole will be opened to accept traffic sent to FortiGate\’s WAN IP address and ports 49169 and 49170.

B. a pinhole will be opened to accept traffic sent to FortiGate\’s WAN IP address and ports 49l70 and 49171.

C. The phone A IP address will be translated lo the WAN IP address in all INVITE header fields and the m: field of the SDP statement.

D. The phone A IP address will be translated for the WAN IP address in all INVITE header fields and the SDP statement remains intact.

Correct Answer: BD


Question 9:

Exhibit

Click the Exhibit button.

The exhibit shows the configuration of a service protection profile (SPP) in a FortiDDoS device.

Which two statements are true about the traffic matching being inspected by this SPP? (Choose two.)

A. Traffic that does match any spp policy will not be inspection by this spp.

B. FortiDDos will not send a SYNACK if a SYN packet is coming from an IP address that is not the legtimate IP (LIP) address table.

C. FortiDooS will start dropping packets as soon as the traffic executed the configured maintain threshold.

D. SYN packets with payloads will be drooped.

Correct Answer: AB


Question 10:

Click the Exhibit button.

Your company has two data centers (DC) connected using a Layer 3 network. Servers in farm A need to connect to servers in farm B as though they all were in the same Layer 2 segment. What would be configured on the FortiGates on each DC to allow such connectivity?

A. Create an IPsec tunnel with transport mode encapsulation.

B. Create an IPsec tunnel with Mode encapsulation.

C. Create an IPsec tunnel with VXLAN encapsulation.

D. Create an IPsec tunnel with VLAN encapsulation.

Correct Answer: C


Question 11:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, what will happen if FortiSandbox categorizes an e-mail attachment submitted by FortiMail as a high risk?

A. The high-risk file will be discarded by attachment analysis.

B. The high-risk tile will go to the system quarantine.

C. The high-risk file will be received by the recipient.

D. The high-risk file will be discarded by malware/virus outbreak protection.

Correct Answer: B


Question 12:

You are administrating the FortiGate 5000 and FortiGate 7000 series products. You want to access the HTTPS GU of the blade located n logical slot of the secondary chassis in a high-availability cluster. Which URL will accomplish this task?

A. https//192.168.1.99.44302

B. https//192.168.1.99.44313

C. https//192.168.1.99.44322

D. https//192.168.1.99.44323

Correct Answer: B


Question 13:

Click the Exhibit button.

Your customer is using dynamic routing to exchange the default route between two FortiGates using OSPFv2. The output of the get router info ospf neighbor command shows that the neighbor is up, but the default route does not appear in the routing neighbor shown below:

According to the exhibit, what is causing the problem?

A. A prefix for the detail route is missing

B. OSPF requires the redistribution of connected networks.

C. There is an OSPF interface network-type mismatch.

D. FG2 is within the wrong OSPF area.

Correct Answer: A


Question 14:

Click the Exhibit button.

You have installed a FortiSandbox and configured it in your FortiMail. Referring to the exhibit, which two statements are correct? (Choose two.)

A. FortiMail will cache the results for 30 minutes.

B. FortiMail will wait for 30 minutes to obtain the scan results.

C. If the FortiSandbox with IP 10.10 10 3 is not available, the e-mail will be checked by the FortiCloud Sandbox.

D. If FortiMail is not able to obtain the results from the fortiGuard quenes. URls will not be checked by the FortiSandbox.

Correct Answer: BD


Question 15:

A company has just deployed a new FortiMail in gateway mode. The administrator is asked to strengthen e-mail protection by applying the policies shown below.

-E-mails can only be accepted if a valid e-mail account exists.

Only authenticated users can send e-mails out

Which two actions will satisfy the requirements? (Choose two. )

A.

Configure recipient address verification.

B.

Configure inbound recipient policies.

C.

Configure outbound recipient policies.

D.

Configure access control rules.

Correct Answer: AD


Tagged: Tags