Latest 050-733 Exam 050-733 Dumps 100% Free Download

How to pass Hotest 050-733 pdf dumps exam easily with less time? We provides the most valid latest 050-733 dumps to boost your success rate in CLA Certification May 18,2022 Newest 050-733 vce SUSE Certified Linux Administrator 12 exam. If you are one of the successful candidates with We 050-733 dumps, do not hesitate to share your reviews on our CLA Certification materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 050-733 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 050-733 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 050-733 dumps.Free sample questions of 050-733 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real 050-733 dumps.

Question 1:

From command mode in vi, what do you have to do to enter text?

A. Press e

B. Press i

C. Press k

D. Press w

Correct Answer: B


Question 2:

Which statements about PAM are correct? (Choose 3.)

A. To enable authentication with PAM, you need a smart cart reader.

B. Each line in a PAM configuration file contains 6 columns plus optional arguments.

C. Configuration files of PAM modules can be found in /etc/pam.d/ and /etc/security/.

D. After the PAM configuration has been adjusted for an application, this application can be used by SSH.

E. The /etc/pam.d/other file contains a default configuration if no application-specific file is found in /etc/ pam.d/.

F. PAM creates a software level with defined interfaces between applications and the current authentication mechanism.

Correct Answer: CEF


Question 3:

You want to find out if files from the wget package were altered since they were installed. Which command will give you this information?

A. rpm -V wget

B. rpm -v wget

C. rpm -F wget

D. rpm -qf wget

Correct Answer: A


Question 4:

In which file is the name resolution configured?

A. /etc/dns.conf

B. /etc/resolv.conf

C. /etc/HOSTNAME

D. /etc/nameservers

E. /etc/sysconfig/network/dns

Correct Answer: B


Question 5:

Which command displays information about your hard drive and lets you manage certain hard drive parameters?

A. siga

B. sitar

C. fdisk

D. lspci

E. iostat

F. hwinfo

G. hdparm

Correct Answer: G


Question 6:

What is the correct syntax for mounting the second partition of the first SCSI hard disk?

A. mount /mnt /dev/hda2

B. mount /dev/hda2 /mnt

C. mount /dev/sdb1 /mnt

D. mount /mnt /dev/sdb1

E. mount /dev/sda2 /mnt

F. mount /mnt /dev/sda2

Correct Answer: E


Question 7:

You want to add user tux to the southpole group without changing his primary group membership. Which command do you use for this purpose?

A. useradd -g southpole tux

B. usermod -g southpole tux

C. groupadd -A tux southpole

D. groupmod -A tux southpole

Correct Answer: D


Question 8:

You would like to run command2 only if command1 did not complete successfully.

Which command accomplishes this task?

A. command1 ;; command2

B. command1 || command2

C. command1 >> command2

D. command1 andand command2

Correct Answer: B


Question 9:

Which statements about the Linux boot process are correct? (Choose 3.)

A. The BIOS starts the kernel.

B. The initrd decompresses itself.

C. The kernel looks for and mounts the initrd.

D. The boot manager starts the init process.

E. linuxrc loads the modules to mount the root file system.

F. The boot manager loads the kernel and initrd into the memory.

Correct Answer: CEF


Question 10:

The GRUB configuration file (/boot/grub/menu.lst) has a global section followed by sections for each operating system. Which options do you have to specify for each Linux operating system? (Choose 3.)

A. title

B. color

C. initrd

D. kernel

E. timeout

F. gfxmenu

G. message

Correct Answer: ACD


Question 11:

The /backup/snapshot was changed to the /backup/backup_monday.tgz archive. Which command will now write new or modified files below /home?

A. tar -czf -g /backup/snapshot /backup/backup_monday.tgz /home

B. tar -tz -g /backup/snapshot -f /backup/backup_monday.tgz /home

C. tar -cz -g /backup/snapshot -f /backup/backup_monday.tgz /home

D. tar -cz -newer /backup/snapshot -f /backup/backup_monday.tgz /home

Correct Answer: C


Question 12:

How large is an inode?

A. 256 bits

B. 64 Kbytes

C. 128 bytes

D. 1 Mbyte

Correct Answer: C


Question 13:

In a terminal window, which command displays the name of the directory you are currently in?

A. dir

B. pwd

C. where

D. current-dir

Correct Answer: B


Question 14:

You want to redirect both output and error messages of the find command to the find-output file. Which command accomplishes this task?

A. find /etc -name “*conf” 2>andfind-output

B. find /etc -name “*conf” 2 find-output

C. find /etc -name “*conf” > find-output 2>and1

D. find /etc -name “*conf” > find-output 2>find-output

Correct Answer: C


Question 15:

You want to redirect the output of the ls command to the ls-output file which already exists. The output should be appended to the file; it should not overwrite the existing content. Which command accomplishes this task?

A. ls > ls-output

B. ls : ls-output

C. ls >> ls-output

D. ls andand ls-output

Correct Answer: C


Tagged: Tags