Latest hpe0-j68 Exam hpe0-j68 Dumps 100% Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest hpe0-j68 vce dumps exam! Get yourself well prepared for the HPE ASE Apr 13,2022 Newest hpe0-j68 vce dumps HPE Storage Solutions exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update hpe0-j68 real exam questions. With We latest hpe0-j68 pdf, you’ll pass the HPE ASE Latest hpe0-j68 vce HPE Storage Solutions exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest hpe0-j68 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the hpe0-j68 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our hpe0-j68 dumps.These questions are from hpe0-j68 free dumps. All questions in hpe0-j68 dumps are from the latest hpe0-j68 real exams.

Question 1:

Drag and Drop

Match the data access type in a SAN fabric to the correct description.

Select and Place:

Correct Answer:


Question 2:

Which functionality available in an HPE 3 Par StoreServ 8400 system that is not available in an HPE 3par Storesrve 7200?

A. Data at Rest Encryption

B. Persistent Checksum end-to-end data integrity (correct)

C. Adaptive optimization and dynamic Optimization

D. Online import license

Correct Answer: B


Question 3:

Which storage principle would benefits of customer who has several departments in their organization with different storage needs?

A. Autonomic Management

B. Federated storage

C. Scale out storage

D. Multi-tenancy

Correct Answer: D


Question 4:

A customer with restricted budget has an existing HPE 3PAR storeserver 8200 using 10kfast class and near line drives because of the implementation of new application .the workload has shifted to be read intensive therefore ,they want to increase the read I/O performance What should they add to their environment?

A. A tier with 15k fast class 600 GB drive for new CPG, configure AO policy to advantage of new resources

B. Two 400 GB SSD drives and enable adaptive flash cache (page 173) eed to check

C. A tier with 15k fast class drive and implement thin provisioned deduplicated virtual volumes

D. A tier of SSD and implement thin provisioned virtual volume

Correct Answer: B


Question 5:

Which management interface uses four basic commands (Create ,read, update ad delete )to enable administrators to define ad radically simply management processes?

A. Rest API

B. WMI

C. SMI-S

D. WEBEM

Correct Answer: A


Question 6:

What can move data directly from a snapshot to backup storage independent of backup server software?

A. SSMC

B. Virtual Lock

C. CLI

D. Express Protect

Correct Answer: D

The Express Protect feature offers data protection by facilitating Express Protect of snapshots from HPE 3PAR StoreServ to HPE StoreOnce.


Question 7:

A large organization is experiencing exponential data growth of object storage due to recent mergers and acquisition .They need an on-premise solution to optimize cost at petabyte scale Which components should you recommend for a software-defined solution ?(select two)

A. HPE Appolo 4510 server

B. HPE Complete -Scalability RING

C. HPE Synergy 660 Gen10 compute modules

D. HPE complete -CTERA

E. HPE 3PAR Storeserv 9450c

Correct Answer: AB


Question 8:

Which SAN topology offers the highest centralized data access performance?

A. Meshed

B. Cascaded

C. Core-Edge

D. Ring

Correct Answer: C


Question 9:

A customer need to implement a new SAN fabric for their growing environment .The new SAN should provide a high performance and port-efficient network with many-to-many connectivity .Because of changing requirement and the possible acquisition of another company in the near future. The customer cannot predit the I/O traffic pattern within the SAN .The customer also concerned about availability. Which type of SAN topology should you recommend?

A. Core-edge fabric

B. Single switch fabric

C. Cascaded fabric

D. Meshed fabric

Correct Answer: D


Question 10:

Which storage tool in the storage assessment foundry provide data protection analysis?

A. Ninja protected (318)

B. NinjaCrawler

C. Ninja Thin

D. Ninja Stars

Correct Answer: A


Question 11:

A customer is a cloud service provider with infrastructure powered by HPE 3PAR Storeserv 9000.The customer is concern about their ability to ensure the quality of service and protect their tenants from unpredictable bursts of I/O from other tenants. What should you recommended to your customer ?

A. Use priority optimization to enable service level for workloads

B. Use virtual domain to automatically set multi-tenant policies

C. Use dynamic optimization to automatically manage quality of service

D. Use adaptive optimization to optimize service level automatically

Correct Answer: A


Question 12:

A customer has an existing configuration consisting of first class and nearline SAS drive in an 8000 SFF enclosure. They add two SFF 8000enclosure that are fully populated with nearline drives to an existing HPE 3Par storeserv 8400 array. What should the customer do to optimize their storage configuration?

A. Defrag the CPG and run align drive on their system

B. Run tunesys and on the array (275)

C. Enable space reclamation

D. Create new CPG for the newly installed drivers

Correct Answer: B


Question 13:

Which storage protocol is supported by virtual connect Flex-10?

A. FCoE

B. FC

C. ISCSI

D. FCIP

Correct Answer: C


Question 14:

A customer need a new storage system for visual desktop infrastructure environment to reduce the time required to provision new desktop. Which HPE solution should you recommended to fulfill this customers requirements?

A. Snapclones on HPE MSA 2040

B. SmartClone on HPE store virtual VSA(54)

C. Storage pool on HPE store Easy

D. Virtual Copy on HPE 3Par storeServ

Correct Answer: B


Question 15:

A customer needs to be manually map out preferred paths within a multi-switch fabric, based on application ,priority ,and topology, while allowing failover to a non-preferred path if the preferred path fails, Which B-series FC switch functionality should be used to provide this?

A. Quality of services

B. Enhanced group management

C. Frame filtering

D. Traffic isolation Zones

Correct Answer: D


Tagged: Tags