[Latest Version] Free 1y0-403 PDF Download with 100% Pass Guarantee

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest 1y0-403 pdf exam! Get yourself well prepared for the Citrix Other Certification Jun 08,2022 Latest 1y0-403 practice Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Assessment, Design and Advanced Configurations exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1y0-403 pdf. With We latest 1y0-403 dumps, you’ll pass the Citrix Other Certification Latest 1y0-403 exam questions Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Assessment, Design and Advanced Configurations exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1y0-403 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1y0-403 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1y0-403 dumps.Questions and answers from 1y0-403 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full 1y0-403 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

Scenario: A planning document for deploying a new Citrix Virtual Apps and Desktops Site specifies that it will be created with 1 Site and different zones ini each of 3 regions. The IT team expects that each zone will host 825 concurrent user sessions, with no more than 28 concurrent session launches.

What is the minimum acceptable Site-to-Site bandwidth required between the Primary Zone and a Satellite Zone?

A. 1 Kbps

B. 200 Mbps

C. 2 Mbps

D. 8 Gbps

Correct Answer: C

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/advanced-concepts/implementation-guides/citrix-virtual-appsdesktops-zones-deep-dive.html


Question 2:

Scenario: A Citrix Architect needs to assess a Citrix Virtual Apps and Desktops environment. The Citrix Virtual Apps and Desktops diagram in the exhibit gives details about the current Site and zone design.

Click the Exhibit button to view the diagram.

Which statement is correct if all Delivery Controllers in the Primary Zone fail?

A. Satellite Zone 2 will be promoted and the Primary Zone Virtual Delivery Agent (VDA) machines will register within Satellite Zone 2.

B. Virtual Delivery Agent (VDA) machines in the Primary Zone will NOT register within Satellite Zone 1 or Satellite Zone 2.

C. Virtual Delivery Agent (VDA) machines in the Primary Zone will register within Satellite Zone 2.

D. Virtual Delivery Agent (VDA) machines in the Primary Zone will register within Satellite Zone 1.

Correct Answer: A


Question 3:

Scenario: A Citrix Architect is designing a new Citrix Virtual Apps and Desktops environment. While assessing the existing infrastructure, the architect determined that a number of users utilize legacy USB print devices that they will continue to need locally and within HDX sessions. The current HDX-optimized print virtual channel will NOT support these devices, so the architect decides that the Generic USB redirection channel should be used.

Which two factors must the architect consider when using Generic USB redirection? (Choose two.)

A. It requires more network bandwidth compared to standard HDX virtual channels.

B. Local access to printers will be lost until the HDX sessions is disconnected or ended.

C. Manufacturer printer drivers will need to be installed on user workstations.

D. The Citrix Virtual Channel Software Development Kit (VCSDK) will be required.

E. It is supported for only USB 3.0 devices and features.

Correct Answer: AD


Question 4:

Scenario: A Citrix Architect completed an assessment of an existing environment. The architect learned that one of the business requirements dictate that automatic update functionality is disabled, and that deployment is exclusively done by electronic software distribution (ESD).

Which parameter is required to configure the Citrix Workspace Updates settings from the command line interface, when installing Citrix Workspace app for Windows?

A. /AutoUpdateStream=current

B. /AutoUpdateCheck=auto

C. /AutoUpdateStream=disabled

D. /AutoUpdateCheck=disabled

Correct Answer: D

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/receiver/windows/4-9/citrix-receiver-for-windows-4.9-ltsr.pdf (40)


Question 5:

Scenario: The IT team of a company configured its Citrix environment on Microsoft Azure. Load on the servers is nominal during the off season, but during peak season, load increases on the infrastructure servers. This load varies from year to year. A Citrix Architect is asked to design a solution that dynamically increases and decreases the number of infrastructure servers.

What should the architect recommend the IT team create in Microsoft Azure to meet this demand?

A. Availability sets

B. Resource group

C. Scale sets

D. Availability domains

Correct Answer: B

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/advanced-concepts/implementation-guides/citrix-adc-vpx-onazure-autoscale-deployment-guide.html


Question 6:

After reviewing a Proof of Concept (PoC) environment for Citrix Virtual Apps and Desktops, the corporate security team advises that user access to Regedit, command line, and PowerShell must be disabled.

Which technology can a Citrix Architect use to address this requirement with the least amount of effort?

A. Citrix ADC Endpoint Analysis (EPA)

B. Citrix policies

C. Citrix Workspace ADMX templates

D. Citrix ADC SmartControl

E. Citrix Workspace Environment Management (WEM)

Correct Answer: B


Question 7:

Scenario: A Citrix Architect is designing a new Citrix Virtual Apps and Desktops environment.

The table in the exhibit lists details about the requirements of the current user groups and their Virtual Delivery Agent (VDA) machine workloads.

Click the Exhibit button to view the table.

At a minimum, the architect should scale the hardware used to host the virtual machine (VMs) for User Group 1 to ________ GB of RAM. (Choose the correct option to complete the sentence.)

A. 256

B. 512

C. 64

D. 128

E. 384

Correct Answer: A


Question 8:

A Citrix Architect needs to enable the security of the Virtual Delivery Agent (VDA) by evaluating the `Enable-VdaSSL.ps1 -Enable\’ script.

Which supported SSL protocol version is least secure when using the default settings of the script?

A. TLS 1.0

B. SSL 3.0

C. TLS 1.2

D. TLS 1.1

E. SSL 1.0

F. SSL 2.0

Correct Answer: B

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/xenapp-and-xendesktop/7-15-ltsr/secure/tls.html


Question 9:

Scenario: A large retail environment includes a StoreFront server group with 2 servers, each with 2 vCPUs and 4 GB of RAM. The server group handles about 25,000 user connections per hour, with the majority of users accessing the environment using the Citrix Workspace app. Workspace Control has been disabled for the environment.

A Citrix Architect learns that the company will soon merge with another retail chain. The Citrix Virtual Apps and Desktops environment must double its capacity, and the StoreFront server group is expected to handle about 40,000 user connections per hour.

What should the architect do to meet the expected load while maintaining high availability with optimal resource allocation for the StoreFront component?

A. Allocate an additional 2 vCPUs to each existing StoreFront server.

B. Enable Workspace Control for all StoreFront stores.

C. Allocate an additional 2 GB of RAM to each existing StoreFront server.

D. Train users to begin accessing the environment using Citrix Workspace app for Web site.

E. Use the least connection method for load-balancing on Citrix ADC.

Correct Answer: A

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/tech-zone/design/reference-architectures/virtual-apps-anddesktops-service.html


Question 10:

Scenario: A Citrix Architect is designing and implementing a new Citrix Virtual Apps and Desktops environment. During the kickoff meeting, management advised that their main business driver is to increase user flexibility for internal and mobile employees.

Which two design decisions should the architect make based on the listed business drivers? (Choose two.)

A. Implement a company-wide bring-your-own device (BYOD) initiative.

B. Implement Citrix Files for internal and external collaboration and filesharing.

C. Enhance security settings on internal network hardware and firewalls.

D. Locate user workstations close to the application servers and corporate data.

E. Segment the company network and related functionalities.

Correct Answer: AC


Question 11:

Scenario: A Citrix Architect is designing a Citrix Virtual Desktops environment. The Graphic Editors Group uses a graphic-intensive and media-rich application. Graphic editors will be provided with a Windows Server 2016 Desktop with NVIDIA graphics hardware acceleration. HDX 3D Pro and Server VDI options were selected during the command-line installation of the Virtual Delivery Agent (VDA).

Which limitation will affect the Graphic Editors Group?

A. Each virtual desktop requires a dedicated NVIDIA graphics card.

B. Support is available only for a single user session per VDA.

C. The Browser Content Redirection feature is NOT available.

D. Support is limited to the Thinwire graphics protocol.

Correct Answer: B


Question 12:

Scenario: A Citrix Architect is creating a conceptual architecture for a Citrix Virtual Apps and Desktops environment. Based on some initial the company\’s business goals and objectives, the architect has collected the information shown in the exhibit.

Click the Exhibit button to view the information.

Which delivery model should the architect recommend?

A. Single-Site in Citrix Cloud, public cloud, and on-premises resource locations

B. Multi-Site, multi-zone, and multiple on-premises data centers

C. Multi-Site in Citrix Cloud, and multiple public cloud resource locations

D. Single-Site, single-zone, and single on-premises data center

Correct Answer: C


Question 13:

Scenario: A Citrix Architect is redesigning a Citrix Virtual Apps and Desktops environment to include Machine Creation Services (MCS). During design discussions, the locations for the MCS-provisioned thin clone machine disks are proposed as shown in the exhibit.

Click the Exhibit button to view the details.

Which two potential issues should the architect address with the customer before proceeding with this configuration? (Choose two.)

A. It is limited to certain hypervisors.

B. It will require substantial write IOPS to the shared storage location as temporary data is written.

C. It is limited to NFS shared storage.

D. It will require substantial read IOPS from the shared storage location during machine creation and updates.

E. It will require more storage to be allocated on the virtual machine (VM) hosts compared with other options.

Correct Answer: DE


Question 14:

Scenario: A Citrix Architect is designing a new Citrix Virtual Apps and Desktops environment. During the assessment, the architect determined the applications and characteristics.

Click the Exhibit button to view the list of applications and characteristics.

To which application category does Application 1 belong, based on the information in the exhibit?

A. Departmental

B. User

C. Common

D. Management

Correct Answer: B


Question 15:

Scenario: A Citrix Architect is designing a new Citrix Virtual Apps and Desktops environment. The customer previously installed all applications locally on managed laptops and desktops, but is willing to evaluate other application delivery methods as part of the new deployment. The environment will be standardized on Windows 10 for the Virtual Delivery Agent (VDA) machines.

As part of an application analysis performed earlier in the project, the information in the exhibit was collected regarding 1 of the required applications.

Click the Exhibit button to view the information.

The customer\’s security policies mandate that all development software must run within the corporate data center, but should appear to the user as if it is running locally on the virtual machine (VM).

How should the architect recommend deploying the application?

A. Use Desktop OS machines to deliver VM hosted applications.

B. Install it directly on the endpoint devices, and include it in a virtual desktop session using the Local App Access feature.

C. Install it in an Application Layer using Citrix App Layering, then present it to users as an Elastic Layer during a virtual a virtual desktop session.

D. Stream it to a VDA machine using Microsoft App-V, and access it through a virtual desktop session.

E. Push it to users with a Workspace Environment Management (WEM) action option.

Correct Answer: D


Tagged: Tags