[Latest Version] Free 3V0-32.21 PDF Download with 100% Pass Guarantee

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest 3V0-32.21 vce exam! Get yourself well prepared for the VCAP-CMA Design 2021 Jun 21,2022 Newest 3V0-32.21 exam questions Advanced Design VMware Cloud Management and Automation exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 3V0-32.21 exam questions. With We latest latest 3V0-32.21 dumps, you’ll pass the VCAP-CMA Design 2021 Newest 3V0-32.21 practice Advanced Design VMware Cloud Management and Automation exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 3V0-32.21 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 3V0-32.21 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 3V0-32.21 dumps.Real questions from 3V0-32.21 free dumps. Download demo of 3V0-32.21 dumps to check the validity.

Question 1:

A cloud architect is writing an implementation plan for deployment of a clustered vRealize Automation deployment that will use a third-party load balancer.

Which two steps should the architect include within the implementation plan to ensure a successful deployment of vRealize Automation? (Choose two.)

A. Disable all secondary nodes from the load balancer pools

B. Create and configure the monitoring of vRealize Automation and vRealize Orchestrator

C. Ensure all the SAN certificates for vRealize Suite are available

D. Enable all non-primary nodes on the load balancer

E. Turn off the health monitors or change them temporarily to default to ICMP and ensure traffic is still forwarding to the primary node

Correct Answer: BC


Question 2:

A customer requests a conceptual design for the Cloud Management solution.

What three selections represent a conceptual design? (Choose three.)

A. Cloud Automation

B. Identity Management

C. vRealize Automation

D. Workspace One Access

E. Monitoring and Logging

F. vRealize Log Insight

Correct Answer: ABE


Question 3:

What are the two valid characteristics of vRealize Automation Cloud? (Choose two.)

A. Supports on-premises vSphere and vRealize Orchestrator

B. Requires a standard license

C. Requires a load balancer

D. Supports on-premises vRealize Operations Manager

E. Has a frequent release cycle

Correct Answer: CD


Question 4:

An architect is designing a greenfield VMware vRealize Cloud Management solution. During the requirements gathering workshop with the customer, the future Service Owner made the following comment: The Maximum Tolerable Downtime (MTD) for the Cloud Management solution is 1 hour.

When creating the design documentation, which design quality should be used to classify the requirements?

A. Manageability

B. Availability

C. Recoverability

D. Performance

Correct Answer: C


Question 5:

A design for a Cloud Management solution includes a section that describes the association of vRealize Operations solution with a remote collector for the purpose of gathering performance and usage metrics.

Which area of the design would contain that section?

A. Logical

B. Conceptual

C. Requirements

D. Physical

Correct Answer: A


Question 6:

An architect has been asked about migrating a client\’s vRealize Automation solution from version 7.x to version 8.x. One of the requirements is to continue to support custom XaaS (Anything as a Service) blueprints that the client has developed.

Which component of a vRealize Automation logical design will fulfill this requirement?

A. Cloud Assembly

B. Cloud Zones

C. Service Broker

D. Cloud-Init

Correct Answer: B


Question 7:

As a Service Broker administrator, you have been asked to meet these requirements:

All released cloud templates must be imported to Service Broker.

Newly released cloud templates must be automatically synchronized with Service Broker.

All cloud templates must be automatically published to the service catalog.

Which two options must be configured to meet the requirements? (Choose two.)

A. Configure content sharing using Content Sources option

B. Create content source using VMware Cloud Templates option but do not configure content sharing

C. Create content source using CloudFormation Template option

D. Configure content sharing using All Content option

E. Create content source using VMware Cloud Templates option

Correct Answer: AE


Question 8:

An online retail company needs its shopping cart application to be highly available.

What three cloud management design decisions would give an optimal shopping experience? (Choose three.)

A. Create a vRealize Operations metric chart for the application\’s CPU usage

B. Create a vRealize Orchestrator workflow that remediates the issue by updating the CPU

C. Configure the vRealize Operations alert to run a vRealize Orchestrator workflow when triggered

D. Create a vRealize Operations alert that is triggered when the application\’s CPU usage exceeds a threshold

E. Create a vRealize Orchestrator workflow that emails an administrator to remediate the issue

F. Configure the vRealize Operations alert to email an administrator to remediate the issue

Correct Answer: BDF


Question 9:

The operations team is onboarding new interns in Active Directory. The interns need to work in the company\’s vRealize Operations environment while maintaining corporate security compliance. The intern Active Directory group should only have PowerUser role to a specific vCenter cluster and ReadOnly for all other objects.

Which option would meet the requirements?

A. Create new Active Directory accounts and import the intern user accounts. Create a new role for the interns and assign appropriate permissions on objects.

B. Add the interns to a new vRealize Operations Active Directory Group. Import the Active Directory group and grant access to relevant objects and all actions for the specific vCenter cluster.

C. Add the interns to the existing vRealize Operations administrators Active Directory group and grant access to relevant objects and all actions for the specific vCenter cluster.

D. Create a new Active Directory group for interns. Synchronize intern Group, create a new role for the interns and assign appropriate permissions on objects.

Correct Answer: A


Question 10:

Consider the following requirements to be used in determining a vRealize Operations licensing model:

Authentication provided by Single Sign On Performance monitoring and analytics for 12 Hosts and 1 vCenter vSphere security and compliance monitoring for PCI and HIPAA Guided remediation for discovered issues Customizable dashboards, reports and views

Using the requirements, what is the minimum license that can be used for this deployment of vRealize Operations?

A. vRealize Cloud Universal Enterprise

B. Advanced

C. Standard

D. Enterprise

Correct Answer: B


Question 11:

An organization wants to implement a network topology to provide users with a one-way upstream access to the external network.

Which two statements are true for implementing such a network profile type using NSX-T Data Center? (Choose two.)

A. The external network specified in the “Network Policies” tab will be used to assign an external IP to the VM

B. A DNAT rule is created o the Tier-1 router to allow the VM to communicate externally

C. The cloud template must use the “private” network profile type

D. The external network should be left blank in the “Network Policies” tab

E. An SNAT rule is created on the Tier-1 router to allow the VM to communicate externally

Correct Answer: AE


Question 12:

A customer wants to design and deploy Workspace ONE Access to provide multi-tenancy for vRA 8.x

deployment.

Which two designs decisions would achieve the customer\’s requirement? (Choose two.)

Note: SAN stands for Subject Alternative Name.

A. Configure a certificate with multiple SAN entries for Workspace ONE Access.

B. Configure SSL termination on the load balancer for Workspace ONE Access.

C. Configure SSL bridging on the load balancer for Workspace ONE Access.

D. Configure SSL passthrough on the load balancer for Workspace ONE Access.

E. Configure a certificate with a single SAN entry for Workspace ONE Access.

Correct Answer: BE


Question 13:

Which recommendation should an architect make when designing a highly available vRealize Operation (vROps) cluster?

A. Deploy analytics nodes with the same disk size on storage of the same type.

B. Depending on the size and performance requirements for analytics nodes, apply Storage DRS Affinity rules to ensure that nodes are on same datastores.

C. If the sizing guideline provides several configurations for the same number of objects, use the configuration which has the greatest number of nodes.

D. Set Storage DRS to Fully Automated for all vRealize Operations Manager analytics nodes.

Correct Answer: A


Question 14:

When designing a load-balanced vRealize Operations cluster, which three aspects should an architect consider? (Choose three.)

A. Maximizing node participation in the handling of UI sessions and traffic

B. Providing high availability if any admin or data node fails

C. Reducing the number of certificates that must be managed for the nodes

D. Minimizing node latency in the handling of UI sessions and traffic

E. Simplifying the configuration of End Point Operations (EPOps) agents

F. Providing fault tolerance if any admin or data node fails

Correct Answer: BDE


Question 15:

What level of design will contain an automation platform, an operational monitoring platform, and a desktop platform?

A. Physical Design

B. Conceptual Design

C. Detailed Design

D. Logical Design

Correct Answer: D


Tagged: Tags