[Newest Version] Easily Pass 1Z0-519 Exam with Updated Real 1Z0-519 Exam Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest 1Z0-519 free download exam! Get yourself well prepared for the On-Premise Applications Apr 05,2022 Hotest 1Z0-519 QAs Oracle E-Business Suite R12.1 Inventory Essentials exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1Z0-519 vce. With We latest 1Z0-519 exam questions, you’ll pass the On-Premise Applications Latest 1Z0-519 free download Oracle E-Business Suite R12.1 Inventory Essentials exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-519 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-519 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-519 dumps.These questions are from 1Z0-519 free dumps. All questions in 1Z0-519 dumps are from the latest 1Z0-519 real exams.

Question 1:

Which three statements are true about ABC analysis? (Choose three.)

A. the ABC class is an Item attribute.

B. There can be only three classes A, B, and C.

C. an ABC class must be assigned to at least one ABC group.

D. ABC classes can be used to group Items for planning purposes.

E. ABC classes can be used to identify the value groupings to which your Items belong.

Correct Answer: CDE


Question 2:

What two conditions prevent you from reserving the Inventory? (Choose two.)

A. The inventory module is installed as Shared.

B. The items have a nonreservable material status.

C. The Inventory is in a Standard Cost inventory organization.

D. The Inventory is in an Average Cost inventory organization.

E. The reservation will cause the on-hand quantity to be negative.

Correct Answer: BE


Question 3:

Your customer is planning to dose the accounting period in Inventory. Before closing the period, the customer would like to view the total number of pending transactions in one form. Which form would provide this Information?

A. Pending Status

B. View Material Transactions

C. Find Pending Transactions

D. Transaction Open Interface

E. Inventory Accounting Period

Correct Answer: E


Question 4:

ABC Company uses serial numbers for the following transactions:

1.Purchase order receipt

2.

Miscellaneous receipt

3.

Account alias receipt

The company wants to reuse the same serial numbers for work order completion transactions. Which setup would allow it to reuse the same serial numbers?

A. INV: Validate Returned Serial: No

B. INV: Validate Returned Serial: Yes

C. INV: Restrict Receipt of Serials: No

D. INV: Restrict Receipt of Serials: Yes

E. INV: Validate Returned Lot: Yes and INV: Validate Returned Serial: No

F. INV: Restrict Receipt of Serials: Yes and INV: Validate Returned Serial: No

G. INV: Restrict Receipt of Serials: Yes and INV: Validate Returned Serial: Yes

Correct Answer: C


Question 5:

What is the correct sequence when defining units of measure (UOM)?

A. UOM Class, UOM, UOM Conversions

B. UOM Class, UOM Conversions, UOM

C. UOM Conversions, UOM Class, UOM

D. UOM Conversions, UOM, UOM Class

E. UOM, UOM Class, UOM Conversions

Correct Answer: A


Question 6:

Select three true statements about inventory reservations. (Choose three.)

A. A reservation is a link between a supply source and a demand source.

B. For on-hand Inventory supply, there is only one type of reservation called high-level reservation.

C. For on-hand inventory supply, there is only one type of reservation called low-level reservation.

D. Reservations can be created only by Oracle applications or via forms. They cannot be imported from third-party applications.

E. A reservation creates a permanent data link between a supply source and a demand source, and represents a guaranteed allotment of material to a specified demand source.

F. Item reservations prevent the allocation of material you previously set aside for a sales order, account, account alias, inventory allotment, user-defined source, process batch components or, Oracle Complex Maintenance and Repair Overhaul work order components.

G. Item reservations allow the allocation of material you previously set aside for a sales order, account, account alias, inventory allotment, user-defined source, process batch components or, Oracle Complex Maintenance and Repair Overhaul work order components as long as the quantity is not negative.

Correct Answer: AEF


Question 7:

For the profile option TP: INV Cycle Count Entries form to Background processing. what are the system requirements for it to be effective? (Choose two.)

A. the Receiving Transaction manager must be active.

B. the Cost Manager Interface manager must be active.

C. the Move Transaction interface manager must be active.

D. the Material Transaction interface manager must be active.

E. the Lot Move Transaction interface manager must be active.

Correct Answer: BD


Question 8:

Select the true statement about Material Status Control.

A. The profile option “IMV: Default Item Status” must be set to Active at the site level to enforce Material Status Control.

B. The profile option “INV: Material Status Support” must be set to Yes at the site level to enforce Material Status Control.

C. The profile option “INV: Transaction Reasons Security” must be set to Yes at the site level to enforce Material Status Control.

D. The profile option “INV: Allow Expense to Asset Transfer” must be set to Yes at the application level to enforce Material Status Control.

Correct Answer: B


Question 9:

An Item has its lot Control attribute set to Full Control.

The Active material status does not have any transaction types related to lot control enabled for material status control, this status is assigned to all lot numbers associated with the item.

The subinventory where the Item\’s lot numbers are all located also has the Active material status.

How will the application respond when a user tries to submit a subinventory transfer transaction?

A. The transaction will be accepted.

B. An error message will be generated.

C. The transaction will be accepted, but will be registered as a transfer to and from the same subinventory.

D. The transaction will be accepted, but the item cost update will have to be processed separately by the user.

Correct Answer: A


Question 10:

You created an internal requisition to move material between two organizations. The destination is locator controlled. The shipping network between these two locations has been defined as Direct. The shipment transaction fails.

What could be the reason for the failure?

A. Locator default has not been set up In the transaction default.

B. Internal requisitions cannot be used for Direct shipping networks.

C. You did not indicate the locator of the destination on the requisition.

D. Locator-controlled destinations cannot be used for Direct shipping networks.

Correct Answer: A


Question 11:

You and your client determined that forecasting methods included with inventory will be sufficient to meet the client\’s needs.

You and the customer have decided to use Focus Forecasting to begin with and move to Exponential Smoothing after one year.

Along the way, your customer noticed some definite trends in demand and has requested your help to re-evaluate the forecasting method.

What do you recommend as a forecasting method? What additional information is needed, if any?

A. Focus Forecasting

B. Exponential Smoothing

C. Exponential Smoothing with Trend Enhanced Forecasting, Alpha and Beta Coefficients

D. Exponential Smoothing with Season Enhanced Forecasting, Alpha and Beta Coefficients

E. Exponential Smoothing with Season Enhanced Forecasting, Alpha and Gamma Coefficients

Correct Answer: C


Question 12:

Your customer is interested in implementing revision control for the finished goods model items. Which two requirements can be met by implementing revision control? (Choose two.)

A. Changing model functionality when on-hand quantity is available

B. Tracking design changes in other modules (BOM, Work in Process) with a different model number

C. Scrapping the old model and introducing a new model which has changes in functionality and features

D. Accommodating a slight design change in the model, where functionality and features remain the same

E. Tracking design changes in all other functions, such as Bill of Materials, Routings, Work in Process, and so on, using the same model number

Correct Answer: DE


Question 13:

Which two statements apply to a Physical Inventory Tag as defined by Inventory? (Choose two.)

A. Physical Inventory Tags cannot be bar coded.

B. It can contain a count for a group of a given Item.

C. It is produced and printed by the Generate Physical Inventory Tags function.

D. It is unique for every stock locator/item/lot number/serial number combination.

E. It is used to indicate to the warehouse staff that a count has been recorded for that location, so that a duplicate count is not performed.

Correct Answer: BD


Question 14:

Identify four elements of the Inventory that can be assigned a Material Status. (Choose four)

A. Lot

B. Serial

C. Locator

D. Subinventory

E. Operating Unit

F. Inventory Sub-ledger

G. Inventory Organization

Correct Answer: ACFG


Question 15:

Review the organization structure regarding the inventory organizations (JO) and sales organizations (SO).

The sales organizations would not transact Inventory Kerns.

IO 2 would not be used right away, but would be created during the implementation.

What is the minimum number of sub inventories required for this implementation?

A. four (one for each IO being utilized at implementation)

B. five (One for each IO. SOs would not require subinventories.)

C. eight (Inventory and sales organizations require a minimum of one subinventory each.)

D. 10 (Each IO requires at least two subinventories, one for receiving and one for shipping. )

E. 16 (Each IO and SO should have at least two subinventories, one for receiving and one for shipping.)

Correct Answer: B


Tagged: Tags