[Newest Version] Easily Pass 5V0-21.21 Exam with Updated Real 5V0-21.21 Exam Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your 5V0-21.21 exam! Get yourself well prepared for the VMware Certified Master Specialist – HCI 2021 5V0-21.21 VMware HCI Master Specialist Dumps exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 5V0-21.21 actual tests. With We latest 5V0-21.21 pdf, you’ll pass the VMware Certified Master Specialist – HCI 2021 5V0-21.21 VMware HCI Master Specialist Dumps exam in an easy way

Visit our site to get more 5V0-21.21 Q and As:https://www.itexamfun.com/5v0-21-21.html (50 QAs Dumps)
Question 1:

In a stretched vSAN cluster, how is Read Locality established after fail over to the secondary site?

A. 100% of the reads comes from vSAN hosts on the local site

B. 50% of the reads comes from vSAN hosts on the local site

C. 100% of the reads comes from vSAN hosts on the remote site

D. 50% of the reads comes from vSAN hosts on the remote site

Correct Answer: A

Reference: https://www.vmware.com/files/pdf/products/vsan/vmware-virtual-san-6.1-stretched-clusterguide.pdf (45)


Question 2:

In a vSAN stretched cluster, which value must be set in the vSAN policy if there is no requirement for data mirroring across sites?

A. SFTT = 0

B. SFTT = 1

C. PFTT = 1

D. PFTT = 0

Correct Answer: A

Reference: https://www.delltechnologies.com/asset/en-us/products/converged-infrastructure/technicalsupport/h15275-vxrail-planning-guide-virtual-san-stretched-cluster.pdf (5)


Question 3:

An architect needs to automate an infrastructure that supports VMware Horizon as well as VMware Tanzu. Which solution mandates the use of VMware vSAN?

A. VMware Cloud Foundation

B. VMware Horizon

C. VMware Tanzu

D. VMware vRealize Automation

Correct Answer: D

Reference: https://www.vmware.com/products/vrealize-automation.html


Question 4:

A company hosts a vSAN 7 stretched cluster for all development workloads. The original sizing of a maximum of 250 concurrent workloads in the vSAN cluster is no longer sufficient and needs to increase to at least 500 concurrent workloads within the next six months.

To meet this demand, the original 8-node (4-4-1) cluster has recently been expanded to 16 nodes (8-8-1).

Which three additional steps should the administrator take to support the current growth plans while minimizing the amount of resources required at the witness site? (Choose three.)

A. Add the new vSAN witness appliance to vCenter Server.

B. Deploy a new large vSAN witness appliance at the witness site.

C. Configure the vSAN stretched cluster to use the new vSAN witness.

D. Deploy a new extra large vSAN witness appliance at the witness site.

E. Upgrade the vSAN stretched cluster to vSAN 7.0 U1.

F. Configure the new vSAN witness as a shared witness appliance.

Correct Answer: BCF


Question 5:

Upon investigating a workload performance issue, a vSAN administrator observed a high backend IOPs on a vSAN cluster.

Which two causes explain this behavior? (Choose two.)

A. The cluster DRS threshold has been set to Aggressive.

B. There is a vSAN node failure.

C. The vSAN Resync throttling is enabled.

D. The object repair timer value has been increased.

E. The vSAN policy protection level has changed from FTT=0 to FTT=1.

Correct Answer: CE

Reference: https://core.vmware.com/resource/troubleshooting-vsan-performance#_Toc536646878


Question 6:

An administrator wants to check the performance metrics for the workloads and their virtual disks that are running on a vSAN cluster, but no statistical charts are displayed in the vSphere client.

Why is this behavior being seen?

A. vSAN network diagnostic mode is not enabled.

B. vSAN proactive tests haven\’t been run yet.

C. vSAN performance service is turned off.

D. vSAN performance verbose mode is not enabled.

Correct Answer: C

Some tools allow for measuring latency peaks. This unfortunately isn\’t ideal, as it can unfairly represent statistical outliers, which may very well occur when there is little to no I/O activity. The best way to understand the actual behavior of VM and application latencies is to observe in time based performance graphs. Depending on the level of detail, you may need to measure at the individual VMDK level. Become familiar with these graphs to determine what is normal, and what is not for that given application. This is where you can use built-in functionality of vCenter and the vSAN performance service metrics to gather this information.

Reference: https://core.vmware.com/resource/troubleshooting-vsan-performance#_Toc536646873


Question 7:

During a maintenance action on a vSAN node, a vSAN administrator noticed that the default repair delay time is about to be reached.

Which two commands must be run to extend the time? (Choose two.)

A. /etc/init.d/vsanmgmtd restart

B. esxcli system settings advanced set -o /VSAN/ClomRepairDelay -i 50

C. esxcli system settings advanced set -o /VSAN/ClomRepairDelay -i 80

D. /etc/init.d/clomd restart

E. /etc/init.d/vsanobserver restart

Correct Answer: CD

Reference: https://kb.vmware.com/s/article/2075456


Question 8:

An administrator has been tasked with enabling encryption for existing virtual machines on a vSAN cluster. Which three prerequisites must be satisfied before completing the task? (Choose three.)

A. Create an encryption storage policy

B. Enable Data-In-Transit encryption first

C. Enable that the virtual machines are powered on

D. Verify if a role with privilege “Cryptographic operations.Encrypt new” is assigned

E. Verify if a role with privilege “Cryptographic operations.Migrate” is assigned

F. Establish a trusted connection with the KMS

Correct Answer: CDF


Question 9:

Upon checking the latency goal under vSAN performance diagnostics, the vSAN Administrator sees this

message displayed:

The increase in latency in the vSAN stack might be beyond expected limits.

Which two root causes can be identified to help remediate the issue? (Choose two.)

A. vSAN VMKemel portgroup is configured with the “Route based on IP hash” teaming policy

B. vSAN encryption is enabled

C. Large packet losses and retransmissions on the network layer

D. Incorrect sizing of the disk groups capacity disks

E. One or more disk groups are congested

Correct Answer: CE

Reference: https://kb.vmware.com/s/article/2150018


Question 10:

An architect is designing for a production vSAN cluster, and the customer introduced these requirements

related to File Services:

A minimum of 12 files shares.

30TB NFS capacity to mount workload VMs.

What should be the architect\’s recommendations?

A. Point out the risks regarding putting the hosts in maintenance mode in terms of FSVM.

B. Confirm on all of the requirements and move forward with the physical design.

C. Raise concerns regarding support when running VMs on an NFS share as risk.

D. Highlight the required number of nodes required for the vSAN cluster as a constraint.

Correct Answer: D


Question 11:

An administrator has received an alert indicating that a single capacity device is close to failing within the production vSAN Cluster. The administrator must now complete preemptive maintenance on the vSAN Cluster without impacting the availability of workloads or vSAN File Services.

The following information is known about the vSAN Cluster: vSAN 7.x Cluster vSAN node count: 8 De-Duplication and Compression: Enabled. Encryption: Disabled Current Utilization: 45% Disk Groups: 2 Devices per node: 2 x 400 GB SSD, 6 x 1.8 TB SSD

Which three steps should the administrator take to successfully complete the task? (Choose three.)

A. Remove the affected Disk Group from the vSAN Cluster, and choose Full Data Migration.

B. Replace the failed disk with a storage device that is identical in class and capacity.

C. Remove the affected Disk Group from the vSAN Cluster, and choose No Data Migration.

D. Replace the failed disk with a storage device that is identical in class but smaller in capacity.

E. Put the affected vSAN host into maintenance mode to physically replace the storage device.

F. Remove the affected Disk from the Disk Group, and choose Full Data Migration.

Correct Answer: ABF


Question 12:

A 30-minute power maintenance window has been approved on Sunday. Due to a delay, the maintenance took 20 minutes longer to finish.

During this time, the vSAN administrator noticed that one of the clusters nodes was affected by a power shortage, as it was connected to an affected power source. The default vSAN storage policy has been applied.

What will be the status of the vSAN objects on the affected host immediately after it is recovered?

A. The cluster will be partitioned and the vSAN host will need to be rejoined.

B. A rebuild of the affected objects will occur.

C. All objects will remain accessible.

D. All objects on the affected host will be lost.

Correct Answer: B


Question 13:

After a vSAN Witness Appliance network configuration, the vSAN administrator notices that vSAN traffic flows from vmk0 (Management Traffic) rather than vmk1 (vSAN Traffic).

Which step should be taken to resolve this issue?

A. Configure vmk0 with IP address on the same range as that of vmk1.

B. Tag the vmk0 for vSAN traffic.

C. Configure vmk1 with IP address on the different network than that of vmk0.

D. Tag the vmk1 for Witness traffic.

Correct Answer: A

If both vmk0 and vmk1 are configured on the same range, a multihoming condition will occur and vSAN traffic will flow from vmk0, rather than vmk1.

Reference: http://www.vmwarearena.com/vsan-stretched-cluster-how-to-configure-vsan-witnessappliance/


Question 14:

A customer has upgraded to vSAN 7, but there is still an existing legacy host which must be removed from the vSAN cluster.

Which three steps must an administrator take to successfully remove this host from the vSAN cluster? (Choose three.)

A. Place the host in maintenance mode with Ensure Accessibility

B. Disconnect from vCenter Server

C. Place the host in maintenance mode with Full Data migration

D. Place the host in maintenance mode with no data migration

E. Remove from vSAN cluster

F. Delete the disk group(s) on the legacy host

Correct Answer: CEF

Reference: http://www.vexpertconsultancy.com/2019/06/step-by-step-remove-a-node-permanently-from-avsan-cluster/


Question 15:

During a vSAN design workshop, an architect collected these customer requirements:

Leverage vSAN storage policies with Erasure Coding.

Enable Deduplication and Compression.

Use the minimum number of hosts in the cluster.

Maintain full storage policy compliance when two nodes are down.

Which vSAN cluster design meets the customer\’s requirements?

A. Five nodes All-Flash vSAN cluster

B. Six nodes All-Flash vSAN cluster

C. Six nodes Hybrid vSAN cluster

D. Five nodes Hybrid vSAN cluster

Correct Answer: B

Reference: https://www.vmware.com/files/pdf/products/vsan/vmware-vsan-62-space-efficiencytechnologies.pdf


Visit our site to get more 5V0-21.21 Q and As:https://www.itexamfun.com/5v0-21-21.html (50 QAs Dumps)

Tagged: Tags