[Newest Version] Easily Pass HPE6-A47 Exam with Updated Real HPE6-A47 Exam Materials

We ensures to provide the most update HPE6-A47 dumps with the most accurate answers. We Aruba Certified Design Professional (ACDP) V1 HPE6-A47 real exam questions are the most complete and authoritative HPE6-A47 vce with which one can pass the Aruba Certified Design Professional (ACDP) V1 HPE6-A47 exam in an easy way. Preparing for Aruba Certified Design Professional (ACDP) V1 HPE6-A47 Designing Aruba Solutions exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

Visit our site to get more HPE6-A47 Q and As:https://www.passcerty.com/hpe6-a47.html (68 QAs Dumps)
Question 1:

Which guidelines should an architect use to determine how many AirWave servers to recommend?

A. One server should be deployed on every subnet with an infrastructure device.

B. One server is recommended for the base features and one server each for add-on features such as Clarity.

C. One server should be dedicated to the wired infrastructure and one server to the wireless infrastructure.

D. One server should monitor and manage up to about 4,000 infrastructure devices.

Correct Answer: A


Question 2:

An architect plant to purpose an Aruba wireless solution with several Mobility Controllers (MCs) and a Mobility Master (MM) architecture. Wireless users run Skype for Business, a Unified Communications (UC) solution. The architect plans to use the Aruba SDN capabilities to integrate with the UC solution.

What helps to support high availability specifically for the SDN services?

A. a redundant master MC

B. backup controllers defines on the APs

C. a cluster deployment for MCs

D. a redundant MM

Correct Answer: D


Question 3:

An architect learns that a customer site is 14,307 square meters (154,000 square feet) and supports 900 employees using WiFi 5 Ghz radio. What additional information should the architect collect to create the RF plan?

A. number of devices used by each user

B. the OS used on wireless devices

C. whether BLE wayfinding is required

D. software version on Mobility Controllers (MCs)

Correct Answer: A


Question 4:

An architect needs to help a customer design a management and monitoring solution for an Aruba network

in an airport. The solution consists of an Aruba Mobility Master (MM), Aruba 7210 MCs, Aruba AP-335s,

and Aruba 5496R switches.

The architect plans to recommend Aruba AirWare.

The airport has a high-client device turnover and many highly mobile devices. Which changes should the

architect make to the recommended solution based on this characteristic?

A. Recommend additional hardware resources beyond those recommended for the typical tested AirWare platform.

B. Recommend extra AirWare device licenses to support the changing number of client devices.

C. Recommend Aruba Central with a Clarity subscription as a more flexible cloud-based solution.

D. Recommend Aruba Central with guest access licensing to increase guest visibility.

Correct Answer: B


Question 5:

A financial institution has an Aruba wireless system. Each floor is 19 meters by 23 meters (200 feet by 250 feet) and has 20 APs. The organization now requires dedicated Air Monitors (AMs).

About how many AMs should the architect recommend per floor?

A. about 1 or 2 per floor

B. about 3 to 5 per floor

C. about 10 to 12 per floor

D. about 16 to 20 per floor

Correct Answer: A


Question 6:

A customer needs a solution to terminate VPN tunnels for Aruba RAPs. The customer has a single site and a single public IP address for this purpose. Network address translation (NAT) will forward the IPsec traffic to the correct device to terminate the VPN tunnel. The customer also requires N 1 redundancy for the solution.

Which solution meets the customer requirements?

A. two Aruba MCs on the same subnet that use VRRP without clustering

B. two Aruba MCs deployed as a Layer 3 cluster

C. two Aruba MCs on different subnets that use VRRP without clustering

D. two Aruba MCs deployed as a Layer 2 cluster

Correct Answer: B


Question 7:

An architect needs to plan the RF coverage.

Which application has the greatest potential impact on RF design?

A. print

B. email

C. voice

D. secure web browsing

Correct Answer: D


Question 8:

For which scenario should an architect recommend Aruba Central Managed Portal (MSP)?

A. for a service provider who needs to monitor multi-vendor environments

B. for an enterprise that needs to manage data center services together with the network

C. for a service provider who needs to manage multiple customer networks

D. for an enterprise with many branches that needs to manage services centrally

Correct Answer: D


Question 9:

The customer has an office environment with users who have laptops that can connect with wired or wireless. Users also bring one or two of their own devices. An architect creates a proposal with Aruba AP325s, 7210 Mobility Controllers (MCs), a Mobility Master (MM), and Aruba 2930M switches at the access layer to support the laptops and APs.

The architect plans to recommend 802.1X authentication without tunneled node on Aruba 2930M switch ports that connect to laptops.

What is one advantage of this form of authentication?

A. ensures that Aruba firewall policies apply to wired user traffic.

B. prevents users from connection attempts with more than three devices

C. enables user access control and ensures only authorized users connect.

D. provides a second layer of protection for wireless users at the internal perimeter

Correct Answer: C


Question 10:

An architect proposes an Aruba solution with a hardware Mobility Master (MM) to a customer. The customer has a disaster recovery site which is connected to the main site at Layer 3. The customer requires the MM to remain available in case of a total site failure.

Which plan meets the customer requirements?

A. Deploy a hardware MM to the disaster recovery site and set up VRRP between them.

B. Deploy a hardware MM to the disaster recovery site and set its IP address as the standby master for MCs.

C. Deploy the virtual MM (VMM) to the disaster recovery site and set the VMM IP address to the same address as the hardware MM.

D. Deploy the virtual MM (VMM) to the disaster recovery site and configure clustering on the hardware and software appliances.

Correct Answer: A


Question 11:

A customer requires APs that meet these minimal criteria:

1.

Support for MU-MIMO

2.

Support for up to four spatial streams, both when MU-MIMO is used and when it is not used

3.

Support for transmissions to up to three MU-MIMO clients at the same time

The architect finds these specifications for the two models under consideration: AP-335 = 4×4:4:4:4:3 AP-325 = 4×4:4:4:3:3

What should the architect determine from these specifications?

A. The AP 335 and the AP 325 do not meet the customer requirements, so consider a different model.

B. The AP 325 meets the customer requirements, but the AP 335 does not.

C. Either the AP 335 or the AP 325 meet the customer requirements.

D. The AP 335 meets the customer requirements, but the AP 325 does not.

Correct Answer: C


Question 12:

What typically drives the need for an aggregation layer in modern networks?

A. insufficient fiber cabling, especially between buildings

B. lack of high speed uplink capabilities at the access layer

C. simplification of spanning tree protocol ad the access layer

D. need to extend VLANs across wider areas

Correct Answer: C


Question 13:

An architect plans 12 APs for an auditorium that is 325 square meters (3, 498 square feet). Each AP has

one 2.4 GHz radio and one 5 GHz radio. Both types of radios use 20 MHz channels.

Assume that DFS channels can be used in this design.

How many 5 GHz collision domains does this design provide?

A. 1

B. 6

C. 12

D. 25

Correct Answer: B


Question 14:

An architect proposes the following Aruba solutions:

1.

Two Virtual Mobility Masters (VMMs)

2.

Six 7030 Mobility Controllers (MCs)

3.

300 APs

In addition to any necessary AP, PEF, and RFP licenses, which license package should the architect propose?

A. six LIC-MM-VA-50

B. one LIC-MC-VA-250 and one LIC-MC-VA-50; one LIC-MM-VA-500

C. one LIC-MM-VA-500

D. one LIC-MC-VA-250 and one LIC-MC-VA-50; six LIC-MM-VA-500

Correct Answer: C


Question 15:

Refer to the exhibit.

The customer needs to expand its wired and wireless network to a new building, Building 2, which is near the existing building, Building 1. The exhibit shows the logical plan that the architect has created so far. The aggregation layer switches in the new building should provide the default gateway services for the VLANs in the new building and route traffic to the core. The existing Aruba Mobility Controllers (MCs) will control the new APs.

What should be the VLAN assignment for Link 1, indicated in the exhibit?

A. an unused VLAN such as 200

B. VLANs 21, 22, and 23 only

C. VLANs 11, 12, 13, 21, 22, and 23

D. the default VLAN and VLAN 14

Correct Answer: C


Visit our site to get more HPE6-A47 Q and As:https://www.passcerty.com/hpe6-a47.html (68 QAs Dumps)

Tagged: Tags