[Newest Version] Free SPLK-3001 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Attention please! Here is the shortcut to pass your Jun 30,2022 Latest SPLK-3001 study guide exam! Get yourself well prepared for the Splunk Enterprise Security Certified Admin Latest SPLK-3001 pdf Splunk Enterprise Security Certified Admin exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update SPLK-3001 new questions. With We latest SPLK-3001 dumps, you’ll pass the Splunk Enterprise Security Certified Admin Hotest SPLK-3001 free download Splunk Enterprise Security Certified Admin exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest SPLK-3001 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the SPLK-3001 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our SPLK-3001 dumps.Free sample questions of SPLK-3001 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real SPLK-3001 dumps.

Question 1:

The Add-On Builder creates Splunk Apps that start with what?

A. DA

B. SA

C. TA

D. App-

Correct Answer: C

Reference: https://dev.splunk.com/enterprise/docs/developapps/enterprisesecurity/abouttheessolution/


Question 2:

When creating custom correlation searches, what format is used to embed field values in the title, description, and drill-down fields of a notable event?

A. $fieldname$

B. “fieldname”

C. %fieldname%

D. _fieldname_

Correct Answer: C

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/ITSI/4.4.2/Configure/Createcorrelationsearch


Question 3:

The Remote Access panel within the User Activity dashboard is not populating with the most recent hour

of data. What data model should be checked for potential errors such as skipped searches?

A. Web

B. Risk

C. Performance

D. Authentication

Correct Answer: A

Reference: https://answers.splunk.com/answers/565482/how-to-resolve-skipped-scheduled-searches.html


Question 4:

In order to include an eventtype in a data model node, what is the next step after extracting the correct fields?

A. Save the settings.

B. Apply the correct tags.

C. Run the correct search.

D. Visit the CIM dashboard.

Correct Answer: C

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/CIM/4.15.0/User/UsetheCIMtonormalizeOSSECdata


Question 5:

What role should be assigned to a security team member who will be taking ownership of notable events in the incident review dashboard?

A. ess_user

B. ess_admin

C. ess_analyst

D. ess_reviewer

Correct Answer: B

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/ES/6.1.0/User/Triagenotableevents


Question 6:

Which column in the Asset or Identity list is combined with event security to make a notable event\’s urgency?

A. VIP

B. Priority

C. Importance

D. Criticality

Correct Answer: B

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/ES/6.1.0/User/Howurgencyisassigned


Question 7:

What does the risk framework add to an object (user, server or other type) to indicate increased risk?

A. An urgency.

B. A risk profile.

C. An aggregation.

D. A numeric score.

Correct Answer: C

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/ES/6.1.0/User/RiskScoring


Question 8:

Which indexes are searched by default for CIM data models?

A. notable and default

B. summary and notable

C. _internal and summary

D. All indexes

Correct Answer: D

Reference: https://answers.splunk.com/answers/600354/indexes-searched-by-cim-data-models.html


Question 9:

Which setting is used in indexes.conf to specify alternate locations for accelerated storage?

A. thawedPath

B. tstatsHomePath

C. summaryHomePath

D. warmToColdScript

Correct Answer: B

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/Splunk/8.0.2/Knowledge/Acceleratedatamodels


Question 10:

Which of the following is a way to test for a property normalized data model?

A. Use Audit -> Normalization Audit and check the Errors panel.

B. Run a | datamodel search, compare results to the CIM documentation for the datamodel.

C. Run a | loadjob search, look at tag values and compare them to known tags based on the encoding.

D. Run a | datamodel search and compare the results to the list of data models in the ES normalization guide.

Correct Answer: B

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/CIM/4.15.0/User/ UsetheCIMtonormalizedataatsearchtime


Question 11:

When investigating, what is the best way to store a newly-found IOC?

A. Paste it into Notepad.

B. Click the “Add IOC” button.

C. Click the “Add Artifact” button.

D. Add it in a text note to the investigation.

Correct Answer: B


Question 12:

How is it possible to navigate to the list of currently-enabled ES correlation searches?

A. Configure -> Correlation Searches -> Select Status “Enabled”

B. Settings -> Searches, Reports, and Alerts -> Filter by Name of “Correlation”

C. Configure -> Content Management -> Select Type “Correlation” and Status “Enabled”

D. Settings -> Searches, Reports, and Alerts -> Select App of “SplunkEnterpriseSecuritySuite” and filter by “-Rule”

Correct Answer: A

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/ES/6.1.0/Admin/Listcorrelationsearches


Question 13:

Which of the following are data models used by ES? (Choose all that apply)

A. Web

B. Anomalies

C. Authentication

D. Network Traffic

Correct Answer: B

Reference: https://dev.splunk.com/enterprise/docs/developapps/enterprisesecurity/datamodelsusedbyes/


Question 14:

At what point in the ES installation process should Splunk_TA_ForIndexes.spl be deployed to the indexers?

A. When adding apps to the deployment server.

B. Splunk_TA_ForIndexers.spl is installed first.

C. After installing ES on the search head(s) and running the distributed configuration management tool.

D. Splunk_TA_ForIndexers.spl is only installed on indexer cluster sites using the cluster master and the splunk apply cluster-bundle command.

Correct Answer: B

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/ES/6.1.0/Install/InstallTechnologyAdd-ons


Question 15:

Which correlation search feature is used to throttle the creation of notable events?

A. Schedule priority.

B. Window interval.

C. Window duration.

D. Schedule windows.

Correct Answer: C

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/ES/6.1.0/Admin/Configurecorrelationsearches


Tagged: Tags