Pass 300-100 Exam Successfully With the Help of New 300-100 Exam Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your 300-100 exam! Get yourself well prepared for the LPIC Level 3 300-100 LPIC-3 Exam 300 Mixed Environments version 1.0 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 300-100 vce. With We latest 300-100 practice tests, you’ll pass the LPIC Level 3 300-100 LPIC-3 Exam 300 Mixed Environments version 1.0 exam in an easy way

Visit our site to get more 300-100 Q and As:https://www.pass1day.com/300-100.html (145 QAs Dumps)
Question 1:

Which of the following parameters can be used in a Samba configuration in order to execute scripts on the server? (Choose three.)

A. add printer script

B. add user script

C. add group script

D. add user to group script

E. add share script

Correct Answer: BCD


Question 2:

Which of the following commands is used to join a properly configured Samba server as member to an Active Directory domain?

A. net ads join member

B. net rpc join -member

C. net domain join member

D. net domain join -member

E. net ads member join

Correct Answer: A


Question 3:

What command checks the Samba configuration file for syntactical correctness? (Specify ONLY the command without any path or parameters.)

A. TESTPARM

Correct Answer: A


Question 4:

What samba command generates the following output? (Specify ONLY the command without any path or parameters.)

A. smbstatus

Correct Answer: A


Question 5:

It is found that changes made to an OpenLDAP directory are no longer being replicated to the slave server at 192.168.0.3. Tests prove that the slave server is listening on the correct port and changes are being recorded properly to the replication log file.

In which file would you find the replication errors?

A. replication.err

B. replication.rej

C. 192.168.0.3: 389.rej

D. 192.168.0.3: 389.err

Correct Answer: C


Question 6:

In an OpenLDAP masters\’s slapd.conf configuration file, a replica configuration option is needed to enable a slave OpenLDAP server to replicate.

What value is required in the following setting:

bindmethod=____________ if using passwords for master/slave authentication? (Only specify the missing value)

A. simple

Correct Answer: A


Question 7:

In the example below, what is the missing argument that is required to use secret as the password to authenticate the replication push with a slave directory server? replica uri=ldaps: //slave.example.com: 636 binddn=”cn=Replicator,dc=example,dc=com” bindmethod=simple ______________=secret

A. secure

B. master

C. credentials

D. password

Correct Answer: C


Question 8:

Below is an ACL entry from a slapd.conf file. Fill in the access control level setting to prevent users from retrieving passwords. access to attrs=lmPassword,ntPassword by dn=”cn=smbadmin,dc=samplenet” write by * _______

A. none

Correct Answer: A


Question 9:

Which of the following procedures will test the TLS configuration of an OpenLDAP server?

A. Run the ldapsearch command with the -ZZ option, while watching network traffic with a packet analyzer.

B. Run the ldapsearch command with the -x option, while watching network traffic with a packet analyzer.

C. Run the slapcat command, while watching network traffic with a packet analyzer.

D. Verify the TLS negotiation process in the /var/log/ldap_auth.log file.

E. Verify the TLS negotiation process in the /var/log/auth.log file.

Correct Answer: A


Question 10:

The ________ command, included with OpenLDAP, will generate password hashes suitable for use in slapd.conf. (Enter the command with no options or parameters)

A. slappasswd

Correct Answer: A


Question 11:

In slapd.conf, what keyword will instruct slapd to not ask the client for a certificatE. TLSVerifyClient = ________

A. never

B. nocert

C. none

D. unverified

Correct Answer: A


Question 12:

After modifying the indexes for a database in slapd.conf and running slapindex, the slapd daemon refuses to start when its init script is called. What is the most likely cause of this?

A. The indexes are not compatible with the init script.

B. The init script cannot be run after executing slapindex, without first signing the indexes with slapsign.

C. The init script has identified one or more invalid indexes.

D. The init script is starting slapd as an ordinary user, and the index files are owned by root.

Correct Answer: D


Question 13:

Which of the following parameters can be used in the file DB_CONFIG? (Select TWO correct answers.)

A. set_cachesize

B. set_cachepath

C. set_db_type

D. set_db_path

E. set_lg_max

Correct Answer: AE


Question 14:

By configuring Pluggable Authentication Module (PAM) and Name Service Switch (NSS) technologies to use OpenLDAP, what authentication service can be replaced?

A. Microsoft NT Domain

B. Samba

C. Network Information Service (NIS)

D. Active Directory (AD)

Correct Answer: C


Question 15:

Which option for the pam_ldap module specifies a file from which the module\’s global settings can be read?

A. default

B. global

C. config

D. include

Correct Answer: C


Visit our site to get more 300-100 Q and As:https://www.pass1day.com/300-100.html (145 QAs Dumps)

Tagged: Tags