[PDF and VCE] Format for Free c1000-047 Dumps With Exam Questions Download

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your IBM Certified Solution Architect – Watson IoT Maximo V1 Newest c1000-047 study guide IBM Watson IoT Maximo Solution Architect V1 exam. We will assist you clear the Jun 20,2022 Newest c1000-047 pdf exam with IBM Certified Solution Architect – Watson IoT Maximo V1 c1000-047 exam questions. We c1000-047 practice tests are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest c1000-047 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the c1000-047 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our c1000-047 dumps.If you need to check sample questions of the c1000-047 free dumps, go through the Q and As from c1000-047 dumps below.

Question 1:

In which application can the Calculated Priority algorithm be selected?

A. Assignment Manager

B. Work Order

C. System Properties

D. Organization

Correct Answer: A


Question 2:

During a regular inspection, the vibration meter is causing a bad health score, what action should be taken from the Reliability Engineer Work center in Maximo Asset Health Insights (MAHI)?

A. generate a job plan

B. create a change request

C. create a work order

D. change the PM schedule

Correct Answer: C


Question 3:

When an abnormal behavior is detected for an asset, what does this mean?

A. a part has been damaged and should be replaced

B. a deviation from normal behavior has occurred and should be investigated

C. an asset is due preventive maintenance work

D. the asset has reached the end of useful life and should be decommissioned

Correct Answer: A


Question 4:

Which three native functions are supported by Maximo Anywhere to allow the user advanced capabilities in the field?

A. Camera support for barcodes

B. Google Maps for GeoSpatial Location Services

C. Bing Maps for GeoSpatial Location Services

D. Bluetooth support for barcodes

E. Fingerprint support for login assistance

F. Camera support for attachments

Correct Answer: BCE


Question 5:

Which industry solutions are supported for Maximo Anywhere?

A. Calibration, HSE, Oil and Gas, ACM, Aviation, Nuclear

B. HSE, Oil and Gas, ACM, Aviation

C. Calibration, HSE, Oil and Gas, ACM

D. Calibration, HSE, ACM, Transportation, Aviation

Correct Answer: B


Question 6:

Which statement is true about the Graphical Appointment Book application?

A. A customer service rep can split an assignment based on labor availability.

B. A customer service rep can schedule a work order based on resource load versus availability.

C. A customer service rep can make an appointment for a service request.

D. A customer service rep can make an appointment for a work order.

Correct Answer: C


Question 7:

What is the DEFLTREG group used for in Maximo Enterprise Asset Management (EAM)?

A. allows users access to default EAM functionality

B. allows users to change their passwords

C. allows users to self-register into Maximo EAM

D. allows users to customize their Ul experience

Correct Answer: A


Question 8:

Which three of the following are Maximo inventory costing methodologies?

A. DIDO

B. Average

C. FIFO

D. GIGO

E. LIFO

F. TIFO

Correct Answer: EF


Question 9:

Which statement is true about Maximo Asset Health Insights (MAHI)?

A. Runs independently of the Enterprise Asset Management (EAM) system in use.

B. Supports running on Maximo Enterprise Asset Management (EAM) or SAP PM.

C. Requires a big data installation with Hadoop.

D. Is an add on to Maximo Enterprise Asset Management (EAM).

Correct Answer: A


Question 10:

Which formula function can be used to calculate the last reading for the meter on an asset or location?

A. SPECATTRVAL

B. METERVAL

C. METERAVGVAL

D. METERMAXVAL

Correct Answer: A


Question 11:

Maximo for Nuclear Power supports best practice business processes by providing ready to use workflows based on?

A. A Nuclear Regulatory Commission audit

B. Standard Nuclear Process Model

C. Workflows used by selected Maximo customers

D. Maximo Best Practices

Correct Answer: D


Question 12:

Which statement is true regarding uncertainty data for calibrations performed in Maximo for Life Sciences?

A. Maximo for Life Sciences performs the uncertainty calculations and records the information in the job plan.

B. Maximo for Life Sciences performs the uncertainty calculations, however the data is non-persistent and not recorded in Maximo.

C. Maximo for Life Sciences does not provide for the recording of uncertainty data.

D. Third party software is typically used for performing the uncertainty calculations, which are uploaded into Maximo for Life Sciences via batch process or integration.

Correct Answer: B


Question 13:

How is the Risk Priority Number per Asset or Location calculated in Maximo Asset Performance Management (APM)?

A. by aggregating the amount of Corrective Work Orders associated to the Asset or Location

B. by aggregating the amount of Failure Modes associated to the Asset or Location

C. by multiplying the Failure Consequence number with the Failure Probability number per Failure Mode

D. by aggregating the Corrective Work Order cost associated to the Asset or Location

Correct Answer: C


Question 14:

Which three entities can you connect a Maximo Asset Performance Management (APM) Mitigating Action?

A. Work Order

B. Item

C. Routes D D. Asset

D. Preventive Maintenance (PM)

E. Job Plan

Correct Answer: BDE


Question 15:

Which Maximo application is a repository for acquired individual certifications?

A. Labor

B. Crafts

C. Qualifications

D. People

Correct Answer: D


Tagged: Tags