[PDF and VCE] Format for Free c9530-519 Dumps With Exam Questions Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your May 09,2022 Newest c9530-519 vce dumps exam! Get yourself well prepared for the IBM API Latest c9530-519 pdf IBM Certified Solution Implementer – API Connect V5.0.5 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update c9530-519 vce. With We latest c9530-519 new questions, you’ll pass the IBM API Hotest c9530-519 free download IBM Certified Solution Implementer – API Connect V5.0.5 exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest c9530-519 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the c9530-519 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our c9530-519 dumps.If you need to check sample questions of the c9530-519 free dumps, go through the Q and As from c9530-519 dumps below.

Question 1:

What is the source file extension schema of APIs in IBM API Connect?

A. .yaml

B. .raml

C. .wadl

D. .wsdl

Correct Answer: A

Reference https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SSMNED_5.0.0/com.ibm.apic.toolkit.doc/ capim_cli_swagger_def_file.html


Question 2:

Consider the scenario where a new provider organization role has been created, and default catalog permissions have been specified for that user under the provider organization admin settings.

If this same role should have reduced permissions for a given catalog, which action should be performed?

A. Nothing, catalog specific roles are not a supported capability.

B. Update the LDAP registry manually with the new permissions.

C. Override the role catalog permissions within the catalog settings.

D. Create another new provider organization role specific for that catalog.

Correct Answer: D


Question 3:

Which command would be used to display log file contents as they are added to the log?

A. generate_log

B. download cmc.out

C. debug postmortem export

D. debug tail file

Correct Answer: D

Reference https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SSMNED_5.0.0/com.ibm.apic.overview.doc/ ref_CLI_debug_commands.html


Question 4:

What can be configured to secure communication between the Gateway server and the Cloud Manager?

A. OAuth 2.0

B. TLS Profiles

C. Network HSM

D. Java KeyStore

Correct Answer: A

Reference https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SSMNED_5.0.0/com.ibm.apic.overview.doc/ capim_overview_apiconnectcomponents.html


Question 5:

What happens to the original Product when it is superseded?

A. Revised

B. Archived

C. Replaced

D. Deprecated

Correct Answer: D

Reference https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SSMNED_5.0.0/ com.ibm.apic.apionprem.doc/task_superseding_a_product.html


Question 6:

What will happen to changes a customer makes directly on an APIM domain on an IBM DataPower Gateway server when the customer upgrades the API Management server?

A. The DataPower Gateway server will need to be removed and re-added for changes to be unaffected.

B. Upgrading the Management server has no direct effect on an APIM domain on DataPower Gateway servers.

C. The DataPower Gateway server will save the configuration and auto recover once the API Connect server has been upgraded.

D. Changes the customer makes on the DataPower Gateway server under the APIM domain will be overwritten and will need to be re-configured.

Correct Answer: A


Question 7:

What does an application developer need to do to use an API?

A. Subscribe to a Plan.

B. Subscribe to a Product.

C. Write an AngularJS application.

D. Register in the Developer Portal.

Correct Answer: D


Question 8:

Which of the following is possible with the API Developer Toolkit?

A. Pull API Analytics Data.

B. Provision a Developer Portal.

C. Publish Products to a Catalog.

D. Delete a Developer Organization.

Correct Answer: D


Question 9:

Which operation would be specified for a REST API that would allow data to be retrieved from the back end but without the response body?

A. PUT

B. GET

C. HEAD

D. POST

Correct Answer: B

Reference https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SSMKHH_10.0.0/com.ibm.etools.mft.doc/ bi12017_.htm


Question 10:

Which two statements are true regarding a Plan in Developer Portal?

A. Plans cannot have multiple rate limits set per operation.

B. The burst limit feature is available only through Micro Gateway.

C. A Plan is a collection of API operations or subsets of operations from one or more APIs.

D. All Plans are available to use immediately and requires no access to the Developer Portal.

E. A Plan can have a shared rate limit for all the operations or each operation can have a different rate limit.

Correct Answer: AE

Reference https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SSMNED_5.0.0/com.ibm.apic.devportal.doc/ task_cmsportal_selectplan.html


Question 11:

Which is the best option in the API Manager to create a new OpenAPI from a WSDL?

A. Import an existing OpenAPI

B. New OpenAPI from scratch

C. New OpenAPI from Swagger

D. New OpenAPI from SOAP service

Correct Answer: D

Reference https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SSFS6T/com.ibm.apic.toolkit.doc/ create_api_wsdl.html


Question 12:

OAuth 2.0 provider APIs can support multiple OAuth flows, each of which corresponds to an OAuth grant type.

What are two valid OAuth flows and the corresponding OAuth grant types? (Select two.)

A. username, password

B. Client ID, Client secret

C. authorization url, auth token

D. Application, Client Credentials

E. Access Code, Authorization Code

Correct Answer: DE

Reference https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SSFS6T/com.ibm.apic.toolkit.doc/ tapim_sec_api_config_scheme_oauth_endpoint.html


Question 13:

When are the default API manager dashboards and visualizations added to the catalog?

A. When an API is published

B. When a Catalog is created

C. Once a Catalog is published to Developer Portal

D. Once the Developer Portal is enabled in the Catalog settings

Correct Answer: B

Reference https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SSFS6T/com.ibm.apic.apionprem.doc/ capim_analytics_analyticssyndication.html


Question 14:

Once a user-defined policy is created and implemented, how will it be made available for use?

A. By catalog

B. By provider organization

C. Available universally by all APIs

D. Must be imported into assemble for each API usage

Correct Answer: D

Reference https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SSMNED_5.0.0/com.ibm.apic.policy.doc/ capim_using_custpolicies.html


Question 15:

When using IBM API Connect built-in policies in Bluemix, what should users be aware of?

A. Only Micro Gateway policies apply

B. Only DataPower Gateway policies apply

C. Only those policies that generate security tokens apply

D. Only those policies that do not generate security tokens apply

Correct Answer: C

Reference https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/en/SSMNED_5.0.0/com.ibm.apic.toolkit.doc/ rapim_ref_ootb_policies.html


Tagged: Tags