[PDF and VCE] Format for Free JN0-1101 Dumps With Exam Questions Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your JN0-1101 exam! Get yourself well prepared for the JNCDA JN0-1101 Juniper Networks Certified Design Associate exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update JN0-1101 dumps. With We latest JN0-1101 exam questions, you’ll pass the JNCDA JN0-1101 Juniper Networks Certified Design Associate exam in an easy way

Visit our site to get more JN0-1101 Q and As:https://www.dumps4sure.com/jn0-1101.html (65 QAs Dumps)
Question 1:

You are asked to provide a design proposal for an enterprise customer that currently has a three-tier switching infrastructure. The customer wants your design to collapse their Layer 2 infrastructure into two distinct layers. In this scenario, what are two benefits of moving to the new infrastructure? (Choose two.)

A. The total number of devices is increased.

B. The overall network performance is increased.

C. The number of connections between devices is decreased.

D. The number of protocols used is decreased.

Correct Answer: BC


Question 2:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, you are designing a Layer 2 data center and you want to make sure that all the links between the access tier and the aggregation tier are used. What should you do to accomplish this task?

A. Use VRRP on Agg-1 and Agg-2.

B. Place Agg-1 and Agg-2 in a Virtual Chassis.

C. Use RSTP on all devices.

D. Use BGP load balancing on all devices.

Correct Answer: B


Question 3:

What are two phases in Juniper\’s lifecycle approach when designing a network? (Choose two.)

A. plan

B. build

C. buy

D. oversee

Correct Answer: AB


Question 4:

You are designing a WAN implementation to securely connect two remote sites to the corporate office. A public Internet connection will be used for the connections. Which statement is true in this situation?

A. The connection should be secured using IPsec.

B. The WAN edge devices must support MPLS.

C. The connections support Layer 2 traffic bridging.

D. The service provider can isolate traffic in a private MPLS instance.

Correct Answer: A


Question 5:

What is the first step of business continuity planning?

A. know your network

B. test the plan

C. assess the risk

D. formulate the plan

Correct Answer: A


Question 6:

You are evaluating an existing network to determine requirements for a network upgrade. In this scenario, which statement is true?

A. A network baseline identifies devices that do not have redundant components.

B. A network baseline identifies traffic growth patterns across network devices.

C. A network baseline identifies how many users are connected to the network.

D. A network baseline identifies the type and level of traffic load on the network.

Correct Answer: D


Question 7:

What are three environmental characteristics that affect the campus network design? (Choose three.)

A. transmission media characteristics

B. distribution of users

C. locations of wiring closets

D. PC operating system

E. remote site connectivity

Correct Answer: ABC


Question 8:

What are two reasons why you would send an RFP to multiple vendors (Choose two.)

A. to eliminate vendors who cannot meet the requirements

B. to warranty the process against fraud

C. to satisfy international law requiring a minimum of three vendors

D. to compare competing proposals

Correct Answer: AD


Question 9:

You are asked to provide a WAN design proposal for connecting together multiple customer sites. As part of your design, you want to use IPsec tunnels to ensure that traffic is private and secure. Which statement is true about the proposed solution?

A. IPsec packets can be fragmented once encrypted.

B. IPsec tunnels will require an MPLS infrastructure through the WAN.

C. IPsec can require MTU modifications to accommodate the additional overhead.

D. Packets that are passed through an IPsec tunnel are not encrypted.

Correct Answer: C


Question 10:

Which compliance standard must be taken into account when designing a network that will be handling credit card transactions?

A. HIPPA

B. PCI

C. FIPS

D. SOX

Correct Answer: B


Question 11:

A customer wants to implement an automation system that can update BGP routes without commits and can make hundreds of changes per minute. Which Junos automation tool would accomplish this task?

A. REST Explorer

B. JSNAPy

C. JET

D. event scripts

Correct Answer: C


Question 12:

Which two statements are true about a service-centric data center model? (Choose two.)

A. A service-centric data center model pools compute resources.

B. A service-centric data center model pools storage resources.

C. A service-centric data center model does not pool storage resources.

D. A service-centric data center model does not pool compute resources.

Correct Answer: AB


Question 13:

What are two phases of assessment when designing network security? (Choose two.)

A. to layout a logical design

B. to layout a physical design

C. to identify requirements

D. to perform data analysis

Correct Answer: AC


Question 14:

Which automation tool uses the master/minion model for changes?

A. Puppet

B. Chef

C. SaltStack

D. Ansible

Correct Answer: C


Question 15:

You are developing a network monitoring strategy to track network response time and availability. The monitoring strategy should be scalable to accommodate future network growth. Which two statements are true in this scenario? (Choose two.)

A. Network reachability monitoring functions should be centralized to a dedicated monitoring device.

B. RPM allows the monitoring of reachability, but does not allow delay or jitter monitoring.

C. Network reachability monitoring functions should be delegated to each network device.

D. RMON is a standardized system that is not vendor specific.

Correct Answer: AD


Visit our site to get more JN0-1101 Q and As:https://www.dumps4sure.com/jn0-1101.html (65 QAs Dumps)

Tagged: Tags