[PDF and VCE] Free c1000-015 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest c1000-015 exam questions exam! Get yourself well prepared for the IBM Other Certification Hotest c1000-015 pdf IBM Business Process Manager V8.6 Application Development using Process Designer exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update c1000-015 dumps. With We latest c1000-015 vce, you’ll pass the IBM Other Certification Mar 30,2022 Newest c1000-015 vce dumps IBM Business Process Manager V8.6 Application Development using Process Designer exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest c1000-015 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the c1000-015 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our c1000-015 dumps.Although questions are from c1000-015 free dumps, the validity and accuracy of the c1000-015 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

A process includes an implementation that requires the port number for an external application. Which variable should be used to set the port number for each environment in which the process will run?

A. Global Variable

B. Environment Variable

C. Exposed Process Value

D. Exposed Process Variable

Correct Answer: B


Question 2:

A developer has an Output Text with control ID \’Output_Text1\’ above a Table in a Coach. Within the Table, there are two columns:

1.

The first column is a Text Control with control ID TextV

2.

The second column is a Button control with control ID \’Button1\’

How would a developer set the value of a Text control to \’Clicked\’ when a Button on the same row is pressed?

A. Set the Text\’s \’On Change\’ Event configuration option to: ${Textl=}.setText(\’clicked\’) ;

B. Set the Button\’s \’On click\’ Event configuration options to: ${Text1=}.setText<\'Clicked\') ;

C. Set the Table\’s \’On custom cell\’ Event configuration option to: ${Text1=}.setText(\’Clicked\’);

D. Set the Text\’s \’On boundary event\’ Event configuration option to: ${Text1=).setText(fClicked\’);

Correct Answer: A


Question 3:

The first component of the Vehicle Details coach is a Text field with the label Search Vehicle in a coach view, which is configured to fire a boundary event. Which one of the events does the BPM application developer need to use so that the Vehicle List table filters to matching vehicle selected from Search Vehicle field?

A. Onload

B. Onclick

C. On input

D. Change the event handler and specify this.context.refreshView();

Correct Answer: D


Question 4:

Which statement is true when exposing a BPM function as a web service to exterior systems?

A. All operations exposed in a web service are one-way operations.

B. All operations exposed in a web service are request-response operations.

C. Operations exposed in a web service can be both one-way operations or callback operations.

D. Operations exposed in a web service can be both one-way operations or request-response operations.

Correct Answer: B


Question 5:

How can process applications be enabled to create, update, or download ECM documents?

A. Use an external ECM server instead of the internal IBM BPM document store.

B. Select \’Always use this connection information\’ properties of the ECM server definition.

C. Use the Document List or Document Viewer coach views to create, update, or download the documents.

D. Add the \’enable-document-authorization-security-service\’ configuration setting to the 100Custom.xml.

Correct Answer: B


Question 6:

What is a valid logging command to print log statements to the client-side browser?

A. print.log(`\’info”)

B. debug.log(“info\’\’)

C. client.log(`\’infon\’\’)

D. console.log(`\’info”)

Correct Answer: D


Question 7:

Which statement is true regarding the Tab index configuration option?

A. It sequences each Tab dynamically for the Tab control.

B. It flags the control to display with the warning color.

C. It only works when the Coach is set to Responsive mode.

D. It sets the sequence index for the control on the form when the user presses their Tab1 keyboard button.

Correct Answer: A


Question 8:

Which JavaScript object would be used to invoke a REST call?

A. HTTPRest()

B. iBMRESTCall()

C. BPMRESTRequest()

D. ApacheRESTRequest()

Correct Answer: D


Question 9:

Which statement is true about working with system data toolkits?

A. The system data toolkit includes many predefined variable types.

B. Administrative access is required to edit the library items in a system data toolkit.

C. When a new process application is created, the system data toolkit needs to be added as a dependency.

D. Adding a dependency on the system data toolkit allows the creation of custom, localized dashboards with the reusable interface elements.

Correct Answer: C


Question 10:

For data mapping in nested client-side human services, what type of objects are passed by reference?

A. All object types

B. String type object

C. Boolean type object

D. Complex business objects

Correct Answer: D


Question 11:

What does a developer need to do to view the artifacts and their dependencies that are used across all toolkits in the IBM Process Center repository?

A. Get Administrative rights.

B. Use the Global scope option.

C. Use the POST /bpm/repo/projects REST API.

D. Ensure that the Process Centers are registered to each other and enabled for sharing.

Correct Answer: B


Question 12:

Which statement is true regarding having different error handling for different errors?

A. A finally block within a try/catch block can be used.

B. Only a single boundary events can be defined on one activity.

C. Multiple error boundary events can be defined on one activity.

D. A Decision activity type can be attached to handle different errors.

Correct Answer: D


Question 13:

In IBM BPM, what needs to be done to use an external service in a Service Flow?

A. Use a Modify Task activity type to invoke an operation of the external service

B. Use a Service Task activity type to invoke an operation of the external service

C. Use a Decision activity type to invoke the rules of an external service

D. Use a Content Integration Task activity type to invoke an operation of the external service

Correct Answer: C


Question 14:

Which logging command is used to print log statements to the system out logs?

A. log.wam(\’\’info”)

B. log.alert(“info”)

C. log.trace(“info”)

D. log.statement(\’\’infon)

Correct Answer: D


Question 15:

Which team is eligible for being invited to collaborate with other users on a task?

A. Admin team

B. Support team

C. Experienced team

D. Task experts team

Correct Answer: A


Tagged: Tags