[PDF and VCE] Free cv1-003 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your May 15,2022 Hotest cv1-003 pdf exam! Get yourself well prepared for the CompTIA Cloud Newest cv1-003 pdf dumps CompTIA Cloud Certification Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update cv1-003 exam questions. With We latest cv1-003 vce, you’ll pass the CompTIA Cloud Hotest cv1-003 pdf CompTIA Cloud Certification Exam exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest cv1-003 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the cv1-003 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our cv1-003 dumps.Do you what to see some samples before cv1-003 exam? Check the following cv1-003 free dumps or download cv1-003 dumps here.

Question 1:

A DevOps administrator is automating an existing software development workflow. The administrator wants to ensure that prior to any new code going into production, tests confirm the new code does not negatively impact existing automation activities.

Which of the following testing techniques would be BEST to use?

A. Usability testing

B. Regression testing

C. Vulnerability testing

D. Penetration testing

Correct Answer: B

Reference: https://www.softwaretestinghelp.com/regression-testing-tools-and-methods/


Question 2:

A marketing team is using a SaaS-based service to send emails to large groups of potential customers. The internally managed CRM system is configured to generate a list of target customers automatically on a weekly basis, and then use that list to send emails to each customer as part of a marketing campaign. Last week, the first email campaign sent emails successfully to 3,000 potential customers. This week, the email campaign attempted to send out 50,000 emails, but only 10,000 were sent.

Which of the following is the MOST likely reason for not sending all the emails?

A. API request limit

B. Incorrect billing account

C. Misconfigured auto-scaling

D. Bandwidth limitation

Correct Answer: A

Reference: https://developers.google.com/analytics/devguides/config/mgmt/v3/limits-quotas


Question 3:

An organization requires the following to be achieved between the finance and marketing departments:

1.

Allow HTTPS/HTTP.

2.

Disable FTP and SMB traffic.

Which of the following is the MOST suitable method to meet the requirements?

A. Implement an ADC solution to load balance the VLAN traffic

B. Configure an ACL between the VLANs

C. Implement 802.1X in these VLANs

D. Configure on-demand routing between the VLANs

Correct Answer: B


Question 4:

A systems administrator is building a new virtualization cluster. The cluster consists of five virtual hosts, which each have flash and spinning disks. This storage is shared among all the virtual hosts, where a virtual machine running on one host may store data on another host.

This is an example of:

A. a storage area network

B. a network file system

C. hyperconverged storage

D. thick-provisioned disks

Correct Answer: A


Question 5:

A company is utilizing a private cloud solution that is hosted within its datacenter. The company wants to launch a new business application, which requires the resources below:

The current private cloud has 30 vCPUs and 512GB RAM available. The company is looking for a quick solution to launch this application, with expected maximum sessions to be close to 24,000 at launch and an average of approximately 5,000 sessions.

Which of the following solutions would help the company accommodate the new workload in the SHORTEST amount of time and with the maximum financial benefits?

A. Configure auto-scaling within the private cloud

B. Set up cloud bursting for the additional resources

C. Migrate all workloads to a public cloud provider

D. Add more capacity to the private cloud

Correct Answer: A


Question 6:

A systems administrator recently upgraded the processors in a web application host. Upon the next login, the administrator sees a new alert regarding the license being out of compliance. Which of the following licensing models is the application MOST likely using?

A. Per device

B. Per user

C. Core-based

D. Volume-based

Correct Answer: C

Reference: https://download.microsoft.com/download/3/d/4/3d42bdc2-6725-4b29-b75a-a5b04179958b/percorelicensing_definitions_vlbrief.pdf


Question 7:

A systems administrator is informed that a database server containing PHI and PII is unencrypted. The environment does not support VM encryption, nor does it have a key management system. The server needs to be able to be rebooted for patching without manual intervention.

Which of the following will BEST resolve this issue?

A. Ensure all database queries are encrypted

B. Create an IPSec tunnel between the database server and its clients

C. Enable protocol encryption between the storage and the hypervisor

D. Enable volume encryption on the storage

E. Enable OS encryption

Correct Answer: C


Question 8:

An OS administrator is reporting slow storage throughput on a few VMs in a private IaaS cloud. Performance graphs on the host show no increase in CPU or memory. However, performance graphs on the storage show a decrease of throughput in both IOPS and MBps but not much increase in latency. There is no increase in workload, and latency is stable on the NFS storage arrays that are used by those VMs.

Which of the following should be verified NEXT?

A. Application

B. SAN

C. VM GPU settings

D. Network

Correct Answer: D


Question 9:

A systems administrator is configuring RAID for a new server. This server will host files for users and replicate to an identical server. While redundancy is necessary, the most important need is to maximize storage. Which of the following RAID types should the administrator choose?

A. 5

B. 6

C. 10

D. 50

Correct Answer: C

Reference: https://mysupport.netapp.com/NOW/public/eseries/sam_archive1150/index.html#page/GUID-8538272A-B802-49D9-9EA2-96C82DAD26A2/GUID-1BF9A33B-C3A1-487C-B8D8-5F2C14E3ED2E.html


Question 10:

Which of the following will mitigate the risk of users who have access to an instance modifying the system configurations?

A. Implement whole-disk encryption

B. Deploy the latest OS patches

C. Deploy an anti-malware solution

D. Implement mandatory access control

Correct Answer: D


Question 11:

A systems administrator recently deployed a VDI solution in a cloud environment; however, users are now experiencing poor rendering performance when trying to display 3-D content on their virtual desktops, especially at peak times. Which of the following actions will MOST likely solve this issue?

A. Update the quest graphics drivers from the official repository

B. Add more vGPU licenses to the host

C. Instruct users to access virtual workstations only on the VLAN

D. Select vGPU profiles with higher video RAM

Correct Answer: D

Reference: https://www.cisco.com/c/dam/en/us/solutions/collateral/data-center-virtualization/desktop-virtualization-solutions-vmware-horizon-view/whitepaper-c11-741606.pdf


Question 12:

An administrator is performing an in-place upgrade on a quest VM operating system.

Which of the following can be performed as a quick method to roll back to an earlier state, if necessary?

A. A configuration file backup

B. A full backup of the database

C. A differential backup

D. A VM-level snapshot

Correct Answer: D

Reference: https://cloud.google.com/compute/docs/tutorials/performing-in-place-upgrade-windows-server


Question 13:

A systems administrator is configuring a storage array.

Which of the following should the administrator configure to set up mirroring on this array?

A. RAID 0

B. RAID 1

C. RAID 5

D. RAID 6

Correct Answer: B

Reference: https://www.enterprisestorageforum.com/storage-management/raid-levels.html


Question 14:

A company has developed a cloud-ready application. Before deployment, an administrator needs to select a deployment technology that provides a high level of portability and is lightweight in terms of footprint and resource requirements. Which of the following solutions will be BEST to help the administrator achieve the requirements?

A. Containers

B. Infrastructure as code

C. Desktop virtualization

D. Virtual machines

Correct Answer: A

Reference: https://blog.netapp.com/blogs/containers-vs-vms/


Question 15:

A global web-hosting company is concerned about the availability of its platform during an upcoming event. Web traffic is forecasted to increase substantially during the next week. The site contains mainly static content. Which of the following solutions will assist with the increased workload?

A. DoH

B. WAF

C. IPS

D. CDN

Correct Answer: D

Reference: https://www.globaldots.com/content-delivery-network-explained


Tagged: Tags