[PDF and VCE] Free h19-308 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your h19-308 exam! Get yourself well prepared for the Huawei Specialist Certification h19-308 Huawei Certified Pre-sales Associate-Storage-ENU exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update h19-308 vce. With We latest h19-308 dumps, you’ll pass the Huawei Specialist Certification h19-308 Huawei Certified Pre-sales Associate-Storage-ENU exam in an easy way

Visit our site to get more h19-308 Q and As:https://www.itcertbible.com/h19-308.html (97 QAs Dumps)
Question 1:

Dorado V3 supports NVMe SSDs

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 2:

Which is the function of BBU?

A. System power supply

B. Heat dissipation

C. Power failure protection

Correct Answer: C


Question 3:

Which of the following functions is NOT supported by the OceanStor F V5?

A. Unified storage

B. Deduplication and compression

C. Tiered storage

D. HyperMetro (NAS)

Correct Answer: C


Question 4:

Which of the following has the best random read/write performance for small files?

A. SSD

B. SAS

C. SATA

D. NL-SAS

Correct Answer: A


Question 5:

2200 V3 does not support scale-out.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 6:

Which of the following NL-SAS disk specifications does OceanStor V5 NOT support?

A. 2 TB

B. 3 TB

C. 4TB

D. 6 TB

E. 8 TB

F. 10 TB

Correct Answer: B


Question 7:

You can migrate data from Dorado V3 to traditional storage.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 8:

HyperSnap requires a full copy of data.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 9:

Dorado V3 supports post-process compression. Data can be compressed after being written into SSDs.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 10:

What is the full name of WORM?

A. Write once, read many

B. Write many, read once

C. Write many, read many

Correct Answer: A


Question 11:

2200 V3/2600 V3 supports 2 U 2.5-inch disk enclosure, 4 U 3.5-inch disk enclosure, and 4 U high- density disk enclosure.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 12:

The competitors of Dorado V3 include; (Multiple Choice)

A. XtremlO

B. VMAX-AF

C. PureStorage

D. HP8450

E. NetAppA700

Correct Answer: ABCDE


Question 13:

Which of the following models are OceanStor V5 series storage? (Multiple Choice)

A. 2600 V5

B. 2800 V5

C. 5300 V5

D. 5500 V5

E. 5600 V5

F. 5800 V5

Correct Answer: BCDEF


Question 14:

The built-in BBU/CBU and the coffer disks can protect against cache data loss in the case of unexpected power-off.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 15:

Dorado V3 implements snapshot based on______

A. COW

B. CRM

C. ROW

D. WOS

Correct Answer: C


Visit our site to get more h19-308 Q and As:https://www.itcertbible.com/h19-308.html (97 QAs Dumps)

Tagged: Tags