[PDF and VCE] Free HPE0-J58 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest HPE0-J58 study guide exam! Get yourself well prepared for the HP Certifications May 24,2022 Latest HPE0-J58 exam questions Designing Multi-Site HPE Storage Solutions exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update HPE0-J58 dumps. With We latest HPE0-J58 pdf, you’ll pass the HP Certifications Hotest HPE0-J58 pdf dumps Designing Multi-Site HPE Storage Solutions exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE0-J58 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the HPE0-J58 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE0-J58 dumps.Real questions from HPE0-J58 free dumps. Download demo of HPE0-J58 dumps to check the validity.

Question 1:

A startup company is considering an HPE Nimble solution. They have a small IT budget, and they need to be future-proof for changing performance requirements. How does the Nimble architecture meet the company needs? (Select two.)

A. native support for block and file services

B. minimal downtime technology refresh

C. Support for FCoE

D. non-disruptive technology refresh

E. ability to mix-and-match All flash and hybrid nodes

Correct Answer: CE


Question 2:

A customer has an HPE Nimble Storage array. They plan to add a second HPE Nimble Storage array to their existing group. What is the expected write behavior to a volume once the new array is added to the same pool as the existing array?

A. Data will be written to the new array until it is the same percent full as the original array

B. Data will immediately start to alternate writes between the two arrays

C. Data will continue to write to the first array until there is 40% free space available, and then alternate writes between the two arrays

D. Data will be stripped and automatically re-balanced across the two arrays

Correct Answer: A


Question 3:

A customer has three 4-node HPE 3PAR arrays. Two of the arrays are deployed at a primary site, and the third array is deployed at a disaster recovery site. Both arrays at the primary site are replicated to the single array at the disaster

recovery site.

All replication is asynchronous periodic. All arrays are utilizing 4 RCIP links for replication.

The customer needs to add a third array at the primary site. They would like to use the existing array at the disaster recovery site as a replication target for this additional array.

What must the architect consider to meet this customer requirement?

A. A single pair of RCIP ports on one array can have a Remote Copy relationship with up to two other arrays

B. Remote Copy fan-in ratios of greater than 2:1 are only supported with RCIP when using 10 Gb Ethernet links

C. Arrays involved in a Remote Copy relationship must have the same number of node pairs

D. Asynchronous streaming replication must be used for Remote Copy fan-in ratios greater than 2:1

Correct Answer: A


Question 4:

A customer needs to setup specific replication bandwidth requirements to limit the bandwidth between HPE Nimble Storage replication partners, which is different than the bandwidth requirements to another Replication Partner. Which Bandwidth parameter should the customer use?

A. Array-to-array Limit

B. Per-partner limit

C. Partner Maximum limit

D. Overall limit policy

Correct Answer: B


Question 5:

You have chosen to utilize HPE 3PAR synchronous replication in order to meet the customer stated requirement of RPO=0. What is a key consideration you need to explain to the customer?

A. Host write latencies will decrease

B. Host write latencies will increase

C. Host writes can be committed to either primary or backup storage before host acknowledgment

D. RC sync can only be deployed over FC links

Correct Answer: B

Reference: https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-a00057870en_usanddocLocale=en_US(p.17)


Question 6:

You are proposing a replication solution to a customer. A competitor offers a solution based on storage virtualization appliances. What should you stress about an HPE 3PAR replication solution in regard to the competitor\’s proposal?

A. It will add on-the-fly encryption and compression to data being replicated outside the customer\’s DC

B. It means less overhead for management and monitoring

C. It offers best-in-class backup and restore capabilities

D. It offers superior virtualization of 3rd party storage arrays

Correct Answer: B


Question 7:

Refer to the exhibit.

A customer has the environment shown. They currently perform application-consistent daily full backups via Veeam backup to an HPE StoreOnce device. These backups are then replicated to an alternate device using Catalyst copy.

Changing business requirements have mandated the RPO and RTO for the customer\’s SQL databases be reduced to 15 minutes. Due to the size of the databases, it is not possible to meet this requirement with their existing backout

application.

What should you recommend the customer implement in order to meet their new requirement?

A. HPE 3PAR Remote Copy in Synchronous Mode

B. HPE RMC Express Protect

C. SPE StoreOnce Cloud Bank

D. HPE 3PAR Remote Copy in Asynchronous Streaming Mode

Correct Answer: D


Question 8:

Which advantage is provided by HPE 3PAR Remote Copy across all replication modes?

A. support of all Remote Copy topologies

B. automatic recovery of array failure independent of Remote copy topology

C. Remote Copy support up to 100ms latency over all transport layers

D. all Remote Copy topologies yield identical RPO and RTO

Correct Answer: A

Reference: https://manuals.directutor.com/3COM/4AA6-2851ENW/index.html?page=9


Question 9:

A customer has started to load their HPE 3PAR 8450 with data, but are not sure what data reduction they are achieving. They ask you to run analysis and estimate the deduplication ratio of data currently on a virtual volume (VV). Which CLI command should you use to understand data reduction ratios?

A. showvv

B. tunevv

C. convertvv

D. checkvv

Correct Answer: D

Reference: https://manualzz.com/doc/34471724/hpe-3par-adaptive-data-reduction


Question 10:

A customer needs to new storage solution, including replication. The replication solution does not need to provide an RTO or RPO of zero.

The customer suffers from severe VM sprawl and has experienced unidentified storage service-level degradations.

What should you point out during your presentation of the solution?

A. Hardware-assisted parity generation and deduplication mitigate the changing performance requirements

B. VMs are always individually visible to the array with automatic enablement of VVOL technology

C. InfoSight and VM details would help in identifying misbehaving VMs putting a high load on the array

D. When a storage system is being overloaded, the replication software will automatically move the workload

Correct Answer: B


Question 11:

A customer has HPE B-series switches and is not interested in Extended Fabric licenses for edge switches. They have sites over 10km apart. Which SAN extension technology should you recommend?

A. FC over DWDM

B. FC over CWDM

C. FCoE

D. FCIP

Correct Answer: D

Reference: https://h20195.www2.hpe.com/v2/GetPDF.aspx/c04499584.pdf


Question 12:

How does the HPE Nimble Storage product strategy support a customer\’s investment protection requirements for today and the future?

A. by supporting replication with arrays from other vendors

B. by supporting the implementation of third party cache, spinning media, and flash media

C. by supporting replication between current and previous-generation array models

D. by supporting the repurposing of obsolete array controllers as high-density servers

Correct Answer: B


Question 13:

A customer has a pair of HPE 3PAR arrays with Synchronous Replication enabled. They need recommendations for deploying the Quorum Witness when implementing Peer Persistence. What should you recommend to the customer?

A. The Quorum Witness should be in the secondary data center, with IP connectivity to the HPE 3PAR there

B. The Quorum Witness should be in a third data center, with FC connectivity to both HPE 3PARs

C. The Quorum Witness should be in the primary data center, with FC connectivity to the HPE 3PAR there

D. The Quorum Witness should be in a third data center, with IP connectivity to both HPE 3PARs

Correct Answer: D

Reference: https://h20195.www2.hpe.com/v2/GetPDF.aspx/4AA5-8914ENW.pdf


Question 14:

A customer has recently acquired another company that is located less than 3 km from their current main location. Both locations use HPE B-Series products in their storage environment. The customer needs to merge the 2 locations together

while still using the current WAN and networking infrastructure at both locations. They need to keep their initial cost down until they are able to redesign both networking infrastructures.

Which protocol should be incorporated when providing a proposal to meet the customer needs?

A. ISCSI

B. CWDM

C. DWDM

D. FCIP

Correct Answer: B


Question 15:

Refer to the exhibit, which reflects the Bill of Materials (BOM) configuration for one datacenter.

A customer needs a new storage solution of two HPE 3PAR 8440 arrays. The customer\’s environment consists of eight physical servers in each data center attached to the SAN and one StoreOnce 3540 system with two FC I/O cards. The

distance between data centers is less than 75 meters.

What should you add the BOM to meet the customer needs?

A. one HPE 25m Mini SAS High Density Active Optical Cable for each HPE 3PAR 8440

B. one HPR 3PAR StoreServ AC RPS Service Processor

C. one HPE 3PAR StoreServ 8000 Direct Connect Cabling Option for Drive Enclosure for each HPE 3PAR 8440

D. one HPE SN3000B SAN Switch 12-port Upgrade E-LTU per switch, appropriate number of SFPs and cables

Correct Answer: B


Tagged: Tags