[PDF and VCE] Free P1000-004 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your IBM Technical Mastery Latest P1000-004 pdf IBM Omni-Channel Commerce Solutions Technical Mastery v1 exam. We will assist you clear the May 30,2022 Latest P1000-004 pdf dumps exam with IBM Technical Mastery P1000-004 exam questions. We P1000-004 real exam questions are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest P1000-004 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the P1000-004 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our P1000-004 dumps.If you need to check sample questions of the P1000-004 free dumps, go through the Q and As from P1000-004 dumps below.

Question 1:

Which is a characteristic of a bad IBM Dynamic Pricing opportunity?

A. Multiple “users” in the pricing process today

B. Competitive data is not available

C. B2C opportunities, especially when they have fast-moving consumer goods

D. The online business is $150M

E. 1000s of SKUs to manage

Correct Answer: B


Question 2:

Using Omni-Channel Commerce solutions, what is an expected result from an approach that uses intelligent pricing and promotion planning to maximize sales, profit and customer loyalty?

A. Respond in real-time to changes in competitor pricing, product demand and market conditions, with pricing intelligence to recommend the most appropriate pricing action

B. Know what your customers want before they do and give them the personalized experiences they expect

C. Create a faster and easier buying experience, reduce deal cycle time, and reduce administration costs

D. Deliver a more consistent customer experience across all channels by having a single source for updating digital content

Correct Answer: A


Question 3:

What is IBM Commerce Software?

A. IBM\’s solution to understanding every customer, by visualizing customer journeys, replaying online sessions and deriving insights that can be applied across channels.

B. IBM\’s premier solution geared for both online and omni-channel commerce, and omni-channel order orchestration and fulfillment.

C. A powerful digital commerce platform for online and omni-channel commerce, built to deliver personalized and consistent experiences across all customer touchpoints.

D. IBM\’s analytical tool for predicting customer behavior across channels in order to tailor personalized experiences.

Correct Answer: C


Question 4:

Which Omni-Channel Commerce offering includes anomaly detection to help companies identify hidden situations that may be impacting their business?

A. Digital Commerce

B. Digital Analytics

C. Customer Insights

D. Commerce Insights

Correct Answer: D


Question 5:

What is a typical large size deal for IBM WebSphere Commerce Managed Hosted?

A. S30-50K per month

B. S25-30K per month

C. S15-S25K per month

D. $50K per month

Correct Answer: B


Question 6:

Which IBM Commerce Software capability would a company need most if they were struggling to make sense of all of their customer business and market data, and needed to be more agile in responding to market changes?

A. In-context view of data to take action based on insights gleaned

B. Automatic product re-sequencing

C. Manage multiple storefronts on a single platform

D. Mobile optimized experiences to engage customers when and how they want to shop

Correct Answer: C


Question 7:

Which audience is best suited for IBM Configure Price Quote?

A. B2B2CandB2G

B. B2Conly

C. B2B. B2C and B2B2C

D. B2Bonly

Correct Answer: D


Question 8:

What are the core focus industries for IBM Commerce Software?

A. Telecommunications, Electronics, Government and Health

B. Retail, Telecommunications, Electronics, Industrial and Manufacturing

C. Retail, Manufacturing. Energy and Banking

D. Banking, Transportation and Logistics, Industrial and Manufacturing

Correct Answer: B


Question 9:

When meeting with the Head of eCommerce for IBM Dynamic Pricing, which prospecting question would be most appropriate to learn how important is their eCommerce channel to their overall brand image?

A. How often do you currently update online prices?

B. Do you have a way to strategically group and price items with low competitive price elasticity?

C. What are your plans for sales or sku growth over the next three years?

D. What steps are you taking to streamline the channel to improve your brand image?

Correct Answer: D


Question 10:

What are the core and target industries for Omni-Channel Commerce solutions?

A. Banking, Financial Services, Insurance. Travel and Transportation

B. Chemical, Government, Life Sciences

C. Aerospace. Defense, Energy, Mining, Utilities

D. Retail, Telecommunications, Electronics, Industrial and Manufacturing

Correct Answer: D


Question 11:

What is the key target market for IBM Dynamic Pricing?

A. Manufacturing companies with many different parts and prices

B. Brick and mortar retailers

C. Healthcare and insurance providers

D. Online retailers

Correct Answer: A


Question 12:

When meeting with the Head of eCommerce for IBM Dynamic Pricing, which prospecting question would be most appropriate to establish our solution as a leader in the pricing space?

A. Do you have a way to strategically group and price items with low competitive price elasticity?

B. What is your process for creating a price quote for a complex and configurable product?

C. What steps are you taking to streamline the channel to improve your brand image?

D. What are your plans for sales or sku growth over the next three years?

Correct Answer: D


Question 13:

What Watson-Customer Engagement offering can be leveraged with IBM Watson Commerce Insights Analyzer to give merchandisers broader cognitive insights into online customer behaviors?

A. Watson Content Hub

B. Watson Analytics

C. Watson Merchandising

D. Watson Order Optimizer

Correct Answer: B


Question 14:

Which primary challenge does IBM Configure Price Quote\’s cross-sell and upsell functionality address for the VP of eCommerce?

A. The ability to validate all configurations to reduce error rates

B. The ability to simplify complex configurations and control batch discounts

C. A guided selling experience for field sellers, with an intuitive user interface

D. Increase quote lines and revenue

Correct Answer: D


Question 15:

Which is a key differentiator between the differing levels of packaging for IBM Watson Commerce Insights?

A. The number of order lines included.

B. The service hours included for training.

C. The ability to switch between contextual views.

D. The number of users allowed to access the instance.

Correct Answer: A


Tagged: Tags