[PDF and VCE] Latest 3I0-012 Exam Practice Materials Free Downloading

Don’t worry about how to get yourself well prepared your New Release Newest 3I0-012 pdf exam! We will work you out of your New Release Jun 12,2022 Hotest 3I0-012 vce dumps exam with the latest updated ACI Dealing Certificate 3I0-012 new questions . We provides the latest real New Release 3I0-012 pdf, covering every aspect of Hotest 3I0-012 QAs exam curriculum.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 3I0-012 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 3I0-012 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 3I0-012 dumps.We have sample questions for 3I0-012 free dumps. You can download and check the real questions of updated 3I0-012 dumps.

Question 1:

What is the amount of the principal plus interest due at maturity on a 1-month (32-day) deposit of USD 50,000,000.00 placed at 0.37%?

A. EUR 50,015,416.67

B. EUR 50,016,219.18

C. EUR 50,016,444.44

D. EUR 50,016,958.33

Correct Answer: C


Question 2:

Today\’s spot value date is the 30th of June. What is the maturity date of a 2-month EUR deposit deal today? Assume no bank holidays.

A. 27th August

B. 30th August

C. 31st August

D. 1 September

Correct Answer: C


Question 3:

What happens when a coupon is paid on bond collateral during the term of a classic repo?

A. Nothing

B. A margin call is triggered on the seller

C. A manufactured payment is made to the seller

D. Equivalent value plus reinvestment income is deducted from the repurchase price

Correct Answer: C


Question 4:

A 7% CD was issued at par, which you now purchase at 6.75%. You would expect to pay:

A. The face value of the CD

B. More than the face value

C. Less than the face value

D. Too little information to decide

Correct Answer: B


Question 5:

The tom/next GC repo rate for German government bonds is quoted to you at 1.75-80%. As collateral, you sell EUR 10,000,000.00 nominal of the 5.25% Bund July 2012, which is worth EUR 11,260,000.00, with no initial margin. The Repurchase Price is:

A. EUR 10,000,500.00

B. EUR 10,000,486.11

C. EUR 11,260,563.00

D. EUR 11,260,547.36

Correct Answer: C


Question 6:

The tom/next GC repo rate for German government bonds is quoted to you at 1.75-80%. As collateral, you sell EUR 10,000,000.00 million nominal of the 5.25% Bund July 2012, which is worth EUR 11,260,000.00. If you have to give an initial margin of 2%, the Repurchase Price is:

A. EUR 11,035,336.41

B. EUR 11,035,351.74

C. EUR 11,039,752.32

D. EUR 11,039,767.65

Correct Answer: D


Question 7:

A bond is trading 50 basis points special for 1 week, while the 1-week GC repo rate is 3.25%. If you held GBP 10,500,000.00 of this bond, what would be the cost of borrowing against it in the repo market?

A. GBP 7,551.37

B. GBP 6,544.52

C. GBP 5,537.67

D. GBP 1,006.85

Correct Answer: C


Question 8:

The seller of a EUR/RUB NDF could be:

A. a potential buyer of EUR against RUB

B. speculating on an appreciation of the Russian Rouble

C. expecting rising EUR/RUB exchange rates

D. a seller of Russian Rouble

Correct Answer: B


Question 9:

Voice-brokers in spot FX act as:

A. Proprietary traders

B. Market-makers

C. Matched principals

D. Agents

Correct Answer: D


Question 10:

Are the forward points significantly affected by changes in the spot rate?

A. Never

B. For very large movements and longer terms

C. Always

D. Spot is the principal influence

Correct Answer: B


Question 11:

Which of the following CHF/JPY quotes that you have received is the best rate for you to buy CHF?

A. 105.80

B. 105.75

C. 105.70

D. 105.85

Correct Answer: C


Question 12:

You have quoted spot USD/CHF at 0.9423-26. Your customer says “I take 5”. What does he mean?

A. He buys CHF 5,000,000.00 at 0.9423

B. He buys CHF 5,000,000.00 at 0.9426

C. He buys USD 5,000,000.00 at 0.9423

D. He buys USD 5,000,000.00 at 0.9426

Correct Answer: D


Question 13:

If spot AUD/USD is quoted to you as 1.0420-25 and 1-month forward AUD/USD is quoted to you as 28/23, at what rate can you buy USD 1-month outright?

A. 1.0448

B. 1.0402

C. 1.0397

D. 1.0392

Correct Answer: D


Question 14:

The mid-rate for USD/CHF is 0.9300 and the mid-rate for NZD/USD is 0.8560. What is the mid rate for NZD/CHF?

A. 0.7961

B. 1.0864

C. 1.7860

D. 1.2561

Correct Answer: A


Question 15:

You quote a customer a spot cable 1.6050-55 in USD 3,000,000.00. If they sell USD to you, how much GBP will you be short of?

A. 4,816,500.00

B. 1,869,158.88

C. 1,868,57677

D. 4,815,000.00

Correct Answer: C


Tagged: Tags